طرز استفاده از قرص بوپرنورفین

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس حسین ایزدی

حسین ایزدی

با سلام من روزی نیم مثقال شیره مصرف میکنم میخاستم طرز استفاده از این قرص رو بدونم و اینکه با توجه به مقدار مصرفم باید روزی چقد از قرص رو مصرف کنم ممنون میشم جواب بدید

0 امتیاز

25 آبان 1399 16:24

1640

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام قرص بوپرنورفین باید حتما مطابق دستور پزشک و با دوز نرمال مصرف شود. میزان دوز دارو بر اساس وضعیت پزشکی شما و پاسخ به درمان توسط پزشک تنظیم می شود. از مصرف بیش از مقدار و زمان توصیه شده توسط پزشک خودداری نمایید و مصرف آن را در زمان توصیه شده متوقف کنید. حتما پزشک خود را از مصرف مواد مخدر مطلع سازید.

0 امتیاز

09 آذر 1399 08:01

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی بوپرنورفین

بوپرنورفین برای درمان اعتیاد به مواد مخدر مورد استفاده قرار میگیرد و از بروز علایم ناشی از ترک مواد مخدر جلوگیری میکند. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

مصرف الکل بعد از مصرف B2 بهترین زمان مصرف بوپرنورفین در مورد مصرف B2 و هم زمان مصرف تریاک بعد مصرف ب2 میتوان چیزی خورد یا باید فاصله داد مصرف ویتامین ها با قرص ب ۲ درزمان ترک درموردداروی ترک ب۲چه داروی دیگری میشودمصرف کرد برای ترک متادون همراه با ب2 چه می توان مصرف کرد که درد کمتر شود

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.