استازولامید - تاری چشمام بعد ال پی کردن

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس علیرضا دادجو

علیرضا دادجو

سلام

من فشار مغز داشتم ال پی کردم تاری چشمام از بین رفت از بیمارستان مرخص شدم اومدم خونه دکتر برام قرص استازولامید رو نوشت تا شروع کردم این قرص رو بخورم چشمام دوباره تار شد.

احتمال داره از این قرص باشه؟؟؟

0 امتیاز

01 اسفند 1399 17:08

486

2 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام تاری دید جزو عوارض داروی استازولامید ثبت نشده است. تاری دید شما می توانند دلایل مختلفی داشته باشد. برای تشخیص علت و درمان عارضه ای که دارید حتما در اسرع وقت به پزشک متخصص مراجعه کنید.

1 امتیاز

03 اسفند 1399 01:30

عکس لیمو عسلی

لیمو عسلی

منم دقیقا همین مشکل برام پیش اومده، چشمام سالم سالم بود، ال پی که شدم، برگشتم خونه، استازولامید که مصرف میکردم یکی از چشام تار شده!!!!!

0 امتیاز

22 بهمن 1400 23:56

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی استازولامید

استازولامید مهارکننده آنزیم آنیدراز کربنیک است. با مهار این پروتئین، می توان به کاهش مایعات خاصی در بدن کمک کرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

آیا می‌توان با خوردن قرص استازولامید جلوی تولید مایع مغزی نخاعی مصرف دارو به مدت چند سال اشکال دارد؟؟ درمورد عوارض استالازومید درد دست و پا و کمر بعد از مصرف دارو استازولامید نحوه نصرف۶ عدد دروز هر۸ساعت ۲ قرص هیدروسفالی یا همون آن پی اچ تاثیراستازولامید برروی افزایشICP

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.