پرگناکر - قرص پر گناکر در زمان قاعدگی مسرف میشود یا نه

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس شهریه جوان

شهریه جوان

با سلام. من قرص پر کناکر استفاده میکنم ایا در زمان قاعدگی مسرف میشود یا نه و یک سوال دیگر فقط در زمان نزدیکی استفاده کنم یا همیشه استفاده کنم

0 امتیاز

26 آبان 1400 23:31

460

2 جواب برای این سوال

عکس شهریه جوان

شهریه جوان

من شب ها نزدیکی دارم فقط هنگام نزدیکی قرص پر کناکر مصرف کنم یا هر روز مصرف کنم و یک سوال دیگه در زمان قاعدگی مصرف کنم یا نه

0 امتیاز

26 آبان 1400 23:32

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

پرگناکر یک مکمل غذایی بسیار محبوب است و مصرف آن ربطی به داشتن رابطه یا نداشتن رابطه و نزدیکی ندارد. این مکمل حاوی انواع مختلفی از مواد معدنی و ویتامین ها است. منعی ندارد در زمان قاعدگی نیز مصرف شود. دارو را طبق نظر پزشک مصرف کنید.

0 امتیاز

14 آذر 1400 05:08

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی پرگناکر

پرگناکر جزو محبوب ترین مکمل های غذایی بوده و مورد اعتماد بسیاری از مادران قرار گرفته است. این مکمل برای تقویت رژیم غذایی زنان باردار یا زنانی که... ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

لروتیروکسین میخورم تداخل دارد؟ ایا باویتامین پرگناکر میشود به فاصله یکساعت قرص ویتامین D3 خورد مصرف یدوفولیک و پرگناکر به صورت همزمان ایا باعث مسمومیت با اهن م دچار عوارض این قرص شدم راه حل چیست مصرف یا عدم مصرف پرگناکر قبل از هفته 16 بارداری مصرف قرص پرگناکر در بارداری مصرف این دارو در زمان شیر دهی

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.