سیپروفلوکساسین - تداخل دارویی قرص سیپروفلوکساین بالئونرژسترون

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس سارادرخشان

سارادرخشان

من قرص سیپروفلوکساسین رابالئونرژسترون مصرف کردم یکساعت فاصله مابین قرصابودایاقرص لئونرژسترون تاثیرگذارخواهدبود؟؟؟ایاازبارداری جلوگیری میشه؟

-1 امتیاز

13 دي 1400 23:39

225

2 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سیپروفلوکساسین یک آنتی بیوتیک است که با قرص بالئونرژسترون (قرص اورژانسی) تداخل دارد و باید با فاصله زمانی مناسب مصرف شود. ممکن است بر روی اثرگذاری دارو ثاثیر بگذارد.

0 امتیاز

18 ارديبهشت 1401 19:33

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سیپروفلوکساسین یک آنتی بیوتیک است که با قرص بالئونرژسترون (قرص اورژانسی) تداخل دارد و باید با فاصله زمانی مناسب مصرف شود. ممکن است بر روی اثرگذاری دارو ثاثیر بگذارد.

0 امتیاز

18 ارديبهشت 1401 19:33

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی سیپروفلوکساسین

سیپروفلوکساسین یک آنتی بیوتیک است که برای درمان انواع مختلفی از عفونت ها مورد استفاده قرار میگیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

آیا برای جای جوش صورت اثزی دارد؟ تداخل قرس فینگولیمود با قرص سیپروفلوکساسین ادامه عوارض قرص سیپروفلوکساسین برای درمان هلیکوباکتر ۵روز آموکسی سیلین مصرف کردم وپنج روز هم با تداخل دارویی قرص سیپروفلوکساین بالئونرژسترون عفونت پوست گرفتم داروی سیپروفلوکساسین تجویز شد مصرف اولین قرص سیپروفلوکساسین دچار توهم و مشکل در بینایی میشه؟

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.