آسیکلوویر - ممکنه در رابطه جنسی با خوردن گوش و نوک سینه و .. تبخال منتقل شه؟

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس سارا .ر

سارا .ر

اخه من تبخال تناسلی گرفتم بعد نوک سینه و گوشم هم درد میکنه دارم اسیکلویر ۴۰۰ هر ۸ ساعت میخورم یک هفته گذشته ولی هنوز گوشم و نوک سینم درد میکنه

1 امتیاز

18 ارديبهشت 1398 01:04

1544

4 جواب برای این سوال

عکس محمد اسفندیار

محمد اسفندیار

سلام

یکی از راه های انتقال این بیماری از تریق مقاربت جنسی است.

شما باید یک دوره کامل دارو را مصرف کنید، سپس دوباره به پزشک مراجعه کنید تا نتیجه مصرف دارو بررسی شود، تا در صورت عدم درمان، روند درمانی ادامه یابد.

منبع:

www.drugs.com

2 امتیاز

18 ارديبهشت 1398 09:13

عکس امیر ف.

امیر ف.

ویروس تبخال می تواند از طریق دهان انتقال یابد. لطفا با پزشک خود در رابطه با بهداشت موارد جنسی مشورت کنید.

1 امتیاز

18 ارديبهشت 1398 18:01

عکس حشمت اله ویسی

حشمت اله ویسی

سلام.ضمناْ قرص آسیکلوویر را باید هر پنج ساعت یک عدد مصرف کرد. وبه تعداد شصت عدد.

0 امتیاز

25 ارديبهشت 1398 01:01

عکس ثریا

ثریا

سلام

خسته نباشید، لب من تبخال زده، پماد اسیکلوویر مناسبتره یا قرصش؟ کدومش زودتر تبخالو از بین میبره؟

ممنونم

0 امتیاز

29 خرداد 1401 09:32

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی آسیکلوویر

آسیکلوویر یک داروی ضد ویروسی است. رشد و گسترش ویروس تبخال را در بدن کند می کند. تبخال را به طور کامل درمان نمی کند، اما علائم عفونت را کاهش می دهد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

عوارض اسیکلوویر400در دوران شیر دهی در نوزاد استفاده از قرص اسیکلویر برای زگیل تناسلی ايا قرص اسيكلووير را ميتوان با معده خالي خورد؟ چگونه قرص آسیکلویر را به دختر 4 ساله بدهم آیا مصرف آسیکلوویر۴۰۰ روزانه یک عدد سرگیجه میاورد؟ بین آسیکلو ویر و والاسیکلوویر کدام را مصرف کنم عوارض مصرف قرص اسیکلوویر

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.