لیدوکائین موضعی - تزریق پنی سیلین با لیدئکایین

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس ایرج حکمت

ایرج حکمت

سلام از بچگی طب ر ماتیسمی قلبی داشتم یک سال پیش عمل باز قلب شدم ودریچه آئورت من را تعویض وبه جاش دریچه مکانیکی جا زدنتد و سال‌های زیادی ازقبل عمل از پنی‌سیلین ۱۲۰۰۰۰۰ یک میلیون د یست هزار استفاده می‌کردم وهنوز استفاده میکنم یک مله قبل پنی‌سیلین با ترکیب لدیکایین به من تزریق کردنند درست فردای آن روز از درخت افتادم دو تا دنده از سمت چپم شکست کاری ندارم ولی از آن به بعد سمت راستم بالای باسن زیر کمرم درست جایی که آمپول تزریق میشه بی حس است. ناگفته نماند داروهایی قلبی هم مصرف میکنم مخصوصا وارفارین

0 امتیاز

18 آبان 1402 00:59

25

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی لیدوکائین موضعی

لیدوکائین یک بی حس کننده موضعی است و با مسدود کردن سیگنال های عصبی باعث تسکین درد میشود. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

ترکیب لیدوکائین ودیفن هیدرامین ایا باعث بی حسی موقع گرفتن ازمایش خون می شود استفاده از لیدوکائین ۱۰ درصد بیش از حد روی بیضه بی حس کردن گوش نوزاد بالیدوکائین ۱٠درصد پماد لیدوکایین برای رابطه مقعدی مصرف خوراکی ویال لیدوکایین ۲ درصد در اطفال استفاده لیدوکائین برروی پوست جهت بی حسی و کندن موهای زائد

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.