سیکلوژست (پروژسترون) - نحوه استفاده شیاف سیکلوژست برای باروری

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس نسرین چمنی

نسرین چمنی

با سلام.برای درمان ناباروری علاوه بر امپول هاچ ام جی و لتروزول و... دکتر فرمودن که بعد از هر نزدیکی از شیاف سیکلوژست استفاده کنم.سوالم اینجاست که بلافاصله بعد از نزدیکی به صورت واژینال استفاده کنم یا یکی دو ساعتی صبر کنم خودمو شستشو کنم بعد استفاده کنم.ممنون میشم جواب بدید

0 امتیاز

21 مهر 1398 01:24

1078

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام. برای تعداد و زمان مصرف از پزشکتون مشورت بگیرید . اگر برای بارداری استفاده میکنید شیاف را در واژن خود قرار دهید .

در صورتی که از کاندوم های لاتکس یا دیافراگم برای جلوگیری از بارداری استفاده می کنید شیاف های سیکلوژست را باید در مقعد قرار داد به این دلیل که شیاف های سیکلوژست ممکن است به این نوع موانع پیشگیری از بارداری آسیب برسانند و اثربخشی آنها را کمتر کنند.

شیاف های سیکلوژست همچنین باید به صورت مقعدی استفاده شوند اگرعفونت واژنی مانند عفونت مجاری ادراری، سیستیت دارید و یا به تازگی زایمان کرده اید.

اگر از التهاب روده رنج می برید یا هر مشکلی دارید که حرکات روده شما را کنترل می کند مثل بی اختیاری مدفوع باید شیاف های سیکلوژست را در واژن قرار دهید.

@darooy.ir

0 امتیاز

21 مهر 1398 21:20

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی سیکلوژست (پروژسترون)

در موارد سندرم پیش از قاعدگی افسردگی پس از زایمان و تقویت بارداری زنانی که از درمان تولید مثل کمک می گیرند. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

زمان استفاده از شیاف سیکلوژست ۴۰۰ مصرف پروژسترون در ماه اول بارداری شیاف سیکلوژست هر چند ساعت باید استفاده کرد؟ مصرف سیکلوژست در روز 42 بارداری صحیح است؟ ایاشیاف سکلوژست تااخردوران بارداری لازم است وضرربرای جنین ندارد شیاف پروژسترون و تاثیرش روی مردان علت سوزش واژن لطفا زود جوابدین

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.