تداخل قرس فینگولیمود با قرص سیپروفلوکساسین

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس شادی انصاری

شادی انصاری

سلام دکتر خسته نباشید خواهش میکنم جوابمو بدید مادر من۵۸ سال سن دارند الان۲۵ سال هستش مبتلا به ام اس هستن درحال حاضر قرص فینگولیمود و دالفیرا مصرف میکنن الان چند روزی هست بخاطر عفونت ادراری قرص سیپروفلوکساسین مصرف میکنن الان سوال من اینه آیا قرص فینگولیمود یا دالفیرا با قرص سیپروفلوکساسین مصرفش خطرناک نیست و تداخل دارویی ندارن؟؟؟توروخدا زود جواب بدید

0 امتیاز

19 آبان 1398 01:11

74

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام و وقت بخیر

بله برای فینگولیمود و سیپروفلوکساسین تداخل ذکر شده است این دو دارو عوارض یکدیگر را در افت فشار خون تشدید می کنند.

خیلی از دارو هابا فینگولیمود تداخل دارد حتما لیستی از داروهایی ک مصرف میکنید تهیه کرده و به پزشک نشان دهید ‌.

0 امتیاز

19 آبان 1398 09:26

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی سیپروفلوکساسین

سیپروفلوکساسین یک آنتی بیوتیک است که برای درمان انواع مختلفی از عفونت ها مورد استفاده قرار میگیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

تداخل دارویی قرص سیپروفلوکساین بالئونرژسترون آیا برای جای جوش صورت اثزی دارد؟ ادامه عوارض قرص سیپروفلوکساسین برای درمان هلیکوباکتر ۵روز آموکسی سیلین مصرف کردم وپنج روز هم با تداخل دارویی قرص سیپروفلوکساین بالئونرژسترون عفونت پوست گرفتم داروی سیپروفلوکساسین تجویز شد مصرف اولین قرص سیپروفلوکساسین دچار توهم و مشکل در بینایی میشه؟

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.