استازولامید - اختلال خواب دارویی برای

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس محمد رضوانی

محمد رضوانی

داروی انتی هیستامین چه عوارض

ی دارد وبرای بهبود بی خوابی یا اختلال خواب موثر است واگر این دارو رو برای اولین بار استفاده کنم چه خطراتی دارد

-1 امتیاز

02 اسفند 1398 06:50

329

2 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام استازولامید باعث خواب آلودگی میشود . دارورا سرخود مصرف نکنید

از عوارض استازولامید:

خون در ادرار یا مدفوع؛

حمله ناگهانی صرع (تشنج)؛

از دست دادن حرکت هر بخشی از بدن؛

اختلال در سلول های خونی- ضعف ناگهانی یا احساس بیماری، تب، لرز، گلو درد، زخم دهان، پوست رنگ پریده ، احساس خستگی یا تنگی نفس، ضربان بالای قلب، خونریزی بینی، خونریزی لثه.

مشکلات کبدی- حالت تهوع، درد بالای معده یا تورم ، احساس خستگی، بی اشتهایی، ادرار تیره، مدفوع خاکستری رنگ، یرقان (زرد شدن پوست یا چشم ها).

نشانه های اسیدوز متابولیک- گیجی، استفراغ، کمبود انرژی، ضربان قلب نامنظم؛

علائم سنگ کلیه- درد در طرفین یا پایین کمر، خون در ادرار، ادرار دردناک

واکنش شدید پوست- تب، گلودرد، تورم در صورت یا زبان، سوزش در چشمان، درد پوستی همراه با بثورات پوستی قرمز یا بنفش که گسترش می یابد (به خصوص در صورت یا بالاتنه) و موجب تاول و پوست اندازی می شود.

اثرات جانبی شایع عبارتند از:

تهوع، استفراغ، بی اشتهایی، اسهال؛

بی حسی یا سوزن شدن، به ویژه در بازوها و پاها؛

خواب آلودگی، گیجی؛

مشکلات شنوایی، زنگ زدن گوش؛

افزایش ادرار؛ یا

احساس تغییر در طعم و مزه.

0 امتیاز

10 اسفند 1398 16:01

عکس Saeefe

Saeefe

سلام دکتر معالجم استالازومید تجویز کردن که در دوران قاعدگی باید قطع و 5 روز بعد از قاعدگی شروع شود ولی من تمام تشنجام در دوران قاعدگی میشه و الان مطب تعطیل است. من اینو در دوران قاعدگی ادامه بدهم؟

0 امتیاز

21 اسفند 1398 18:31

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی استازولامید

استازولامید مهارکننده آنزیم آنیدراز کربنیک است. با مهار این پروتئین، می توان به کاهش مایعات خاصی در بدن کمک کرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

آیا می‌توان با خوردن قرص استازولامید جلوی تولید مایع مغزی نخاعی مصرف دارو به مدت چند سال اشکال دارد؟؟ درمورد عوارض استالازومید درد دست و پا و کمر بعد از مصرف دارو استازولامید نحوه نصرف۶ عدد دروز هر۸ساعت ۲ قرص هیدروسفالی یا همون آن پی اچ تاثیراستازولامید برروی افزایشICP

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.