آمپول سربرولایزین - نحوه ومکان وادرس محل تهیه دارو

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس محمدصبوری

محمدصبوری

مادرم ده روزه سکته کرده امبولانس اونو احیا و ب بیمارستان منتقل کرده الان میگن ورم سلولهای ساقه مغز داره دکتر این امپولو تجویزکرده ولی پیدا نمیشه ازکجاتهیه کنمش?

0 امتیاز

08 اسفند 1398 22:06

3159

7 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام

اگر دارو را در داروخانه یافت نمی کنید میتوانید از داروخانه های آنلاین اینترنتی تهیه کنید .

0 امتیاز

28 اسفند 1398 23:45

عکس مهدی ترابی

مهدی ترابی

سلام امپول سربرالایزین را از کدام داروخانه تهران تهیه کنم شماره تلفنش چنده من قزوین هستم

1 امتیاز

02 ارديبهشت 1399 13:07

عکس امیر ف.

امیر ف.

سلام، راهنمای تهیه دارو های کم یاب در قسمت تماس با ما وب سایت منتشر گردیده است. لطفا دارو را از داروخانه های معتبر تهیه فرمایید.

0 امتیاز

26 آبان 1399 19:07

عکس نسرین

نسرین

جاهایی که میتونید امپول سربرولایزین رو تهیه کنید داروخانه الماسی و داروخانه پناهی کنار بیمارستان بقیه الله و یه داروخانه هست روبروی درمانگاه بیمارستان لبافی نژاد بوستان نهم یه ساختمان دقیقا روبروی بیمارستان طبقه زیرزمینش یه داروخانه اس البته اونجا یکم گرون تر میده هر امپول رو ۵۰ هزار گرون تر میده

من در فروردین ۱۴۰۰ خریدم یک میلیون و پونصد بسته هاش ۵ تایی هستن و خارجی

0 امتیاز

03 ارديبهشت 1400 20:20

عکس مصطفی طیبی

مصطفی طیبی

سلام من برای فرزندم تهییه کرده ام و 4 تا اضافه دارم. اگه کار بنده خدایی راه میفته تماس بگیره براش بفرستم 09155665211

0 امتیاز

28 شهريور 1400 21:17

عکس  تینا امجدی

تینا امجدی

من شدیدا به آمپول سربرولایزین احتیاج دارم لطفا هرکس اطلاع داره کجا وجود داره و میشه تهیه کرد باهام تماس بگیر که تهیه کنم09386281002

0 امتیاز

06 آذر 1400 14:57

عکس معظمی

معظمی

شماره تماس من برای تهیه امپول سربولایزین

۰۹۳۷۸۵۰۳۰۴۲

...............

0 امتیاز

27 دي 1400 20:02

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی آمپول سربرولایزین

سربرولایزین، نروپپتید ها و آمینو اسید های آزاد گرفته شده از بافت مغزی خوک های جوان است که در درمان زوال عقل، آلزایمر، پارکینسون و... کاربرد دارد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

قیمت این آمپول چنده؟امپول سربرولایزین چگونگی ومقدارمصرف برای کودک اوتیسم زیر5 سال و قیمت آن آیا سربرولایزین روی تکلم کودک اوتیسم.آستانه تحمل و پرخاشگری تاثی عوارض تزریق بیش از اندازه سربرولایزین در کودک پنج ساله آمپول سربرولایزین باید در یچخال نگهداری کرد یا ن سن تزریق سربرولابزین در کودکان آیا امپول سربرولایزین برای کمک به راه رفتن پسرم موثره؟

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.