آسیکلوویر - استفاده از قرص اسیکلویر برای زگیل تناسلی

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس مریم محبی

مریم محبی

با سلام من ب اچ پیی هشتاد دو مبتلا شدم دوماهه و قرص اسیکلوویر برای من تجویز کردن و قرص مکمل. زگیل هایی هم دارم گ ب درمان لیزر جواب ندادن . ایا دارویی خوراکی ک برای کم شدن زگیل مناسب باشد وجود ندارد ؟ایا اسیکلوویر موثر است؟ ایا قارچ شیتاکه و گانودرما واقعا موثرند؟

0 امتیاز

13 اسفند 1398 23:12

2222

1 جواب برای این سوال

عکس محمدی

محمدی

سرکه سیب بسیااار موثره سرکه سیب رو روی پنبه بریز و روی محل مورد نظر بزار سوزش داره ولی خیلی خوبه روزی چندبار تکرار کن قطعا خوب میشی احتیاح ب دکترو دارو هم نیست

1 امتیاز

13 فروردين 1399 15:18

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی آسیکلوویر

آسیکلوویر یک داروی ضد ویروسی است. رشد و گسترش ویروس تبخال را در بدن کند می کند. تبخال را به طور کامل درمان نمی کند، اما علائم عفونت را کاهش می دهد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

عوارض اسیکلوویر400در دوران شیر دهی در نوزاد ممکنه در رابطه جنسی با خوردن گوش و نوک سینه و .. تبخال منتقل شه؟ ايا قرص اسيكلووير را ميتوان با معده خالي خورد؟ چگونه قرص آسیکلویر را به دختر 4 ساله بدهم آیا مصرف آسیکلوویر۴۰۰ روزانه یک عدد سرگیجه میاورد؟ بین آسیکلو ویر و والاسیکلوویر کدام را مصرف کنم عوارض مصرف قرص اسیکلوویر

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.