اسپری آترووِنت (ایپراتروپیوم بروماید) - فوری: تداخل دارویی آترونت و سالبتامول

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس شوکا

شوکا

سوال فوری داشتم. من اسپری اترونت را تازه دکتر برام تجویز کردن. الان زدم. تنگی نفس شدید پیدا کردم. ایا میتونم بلافاصله بعد لز یک ساعت سالبتامول را بزنم (هر ده دقیقه دو پاف به مدت نیم ساعت)؟ ممنون میشم اگر اطلاع و تجربه دارید سریع پاسخ بدید.

0 امتیاز

04 فروردين 1399 08:18

1056

1 جواب برای این سوال

عکس ساجده جوانبخت

ساجده جوانبخت

سلام تنگی نفس از عوارض اترونت است که شیوع خیلی کم دارد حتما به پزشک اطلاع دهید شاید مشکل از جای دیگر باشد . اما با در جریان گذاشتن پزشک مشکلی ندارد مصرف سالبتامول در صورتی ک مصرف اترونت را متوقف کنید 1یا 2 بار اسپری کنید هر 4 یا 6 ساعت.

توجه کنید ک برای مصرف حتما تجویز پزشک را دریافت کنید.

0 امتیاز

04 فروردين 1399 21:21

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی اسپری آترووِنت (ایپراتروپیوم بروماید)

اسپری آتروونت با گشاد کردن مسیرهای هوا باعث آسانتر شدن تنفس در افراد مبتلا به آسم و بیماری مزمن انسدادی ریه میگردد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

اسپری اتروونت در داروخانه ها موجود نیست ،،بجز مشابه ،،،چکار کنم حاوی کورتون بودن اسپری آتروونت سلام.یه مدتی ارژی پیدا کردم تنگ نفس شدم .اسکن گرفتم س استفاده ی چند اسپری با هم چند روز پیش بهم از این اسپری آتروونت تجویز کردن سوال در مورد اسپری آترووِنت کاهش تن صدا و قرمزی چشم و اختلال در حواس

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.