بتاهیستین (بتاسرک) - سرگیجه شدید تو خواب ی ماه هستش وقتی تو خواب پهلو ب پهلو میشم شرو

• صفحه اصلی
  • دارو ها
  • انجمن
  • تماس با ما
+ سوال جدید
عکس رویا حیدری

رویا حیدری

باسلام ی ماه پیش تو خواب سر گیجه شدید گرفتم وقتی میخام از سمتی ب سمت دیگه برگردم سر گیجه شدید میشم بطوری ک از خواب بیدار میشم احساس میکنم از ی بلندی میفتم رفتم دکتر بتاسرک داد و ام آر ای شدم ک خوشبختانه ام آر ای سالم بود ولی هنوزم با اینکه قرص بتاسرک مصرف میکنم هنوزم سرگیجه تو خواب دارم مخصوصا تو خواب از سمت چپ ب راست برگشتنی سرگیجه میشم بطوری ک نمیتونم چشامو باز کنم خیلی بده اذیت میشم .میشه لطفا راهنمایی کنین.ممنونم

0 امتیاز

10 مرداد 1399 22:23

1872

2 جواب برای این سوال

عکس فرهاد نامدار

فرهاد نامدار

ممکن است در قسمت مربوط به حفظ تعادل در گوش میانی اختلال وجود داشته باشد. بهتر است یک معاینه کامل گوش انجام دهید.

0 امتیاز

13 مرداد 1399 01:44

عکس مجتبی

مجتبی

با سلام

نام این بیماری BPPV هست

مورد مربوط به گوش میانی شما هست

چند هفته به اون سمتی که سرگیجه میگیرین نخوابین

حتی به اون سمت سرتون را هم خم نکنید

تا شنهای سرامیکی گوشتون سر جاش برگرده

مطمئنا خوب میشید

البته قرص بتاسرک یا دیمن هیدرینات را هم باید مصرف کنید

حداقل دوهفته

با مشورت با متخصص گوش

با تشکر

0 امتیاز

07 مهر 1399 00:42

ارسال جواب

توضیحات تکمیلی بتاهیستین (بتاسرک)

بتاسرک حاوی ماده فعالی به نام بتاهیستین است که بر مواد شیمیایی در مغز تاثیر گذاشته و در درمان سرگیجه های مزمن مورد استفاده قرار می گیرد. ادامه مطلب...

سوال های مرتبط

میشه هر وقت سرگیجه سراغمون میاد یک عدد بتاسرک مصرف کنیم مضرات قطع کردن دارو بدون تجویز پزشک چیست؟ آیا بتا سرک موجب افت فشار خون می شود؟ شب ها سریجه دارم طوری که وقتی سرم روی بالش میدارم احساس میکنم مغ عوارض مصرف طولانی مدت سیناریزین و بتاسرک مصرف بتاسرک دردوران شیردهی سرگیجه بعد از مصرف بتاسرک

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.