سلام خسته نباشی امپول پی دی کسان دراوایل بارداری خودش باعث لکه بینی خفیف میشه؟من سابقه دوسقط دارم والان6هفته و5روزمه درسونودرساک هموراژی دیده شده.لکه بینی قرمز داشتم که الان قطع شده به طورموقت ولی بعدازمصرف شیاف پروژسترون قطع میشه چندساعت بعدازتزریق امپول دوباره به لک میفتم که احساس میکنم ازامپولا باشه.نمیدونم من اینجوری فکرمیکنم یاواقعابخاطرامپولاست.اگه ازون نیست پس چرا بعدازقطع شدن لکه بینی اونم بعدازنصف روز دوباره شروع میشه وبعدازاستفاده شیاف مجددقطع میشه.
15 بهمن 1397 14:07
3326
3 جواب برای این سوال
سلام
عوراض جانبی انوکساپارین عبارتند از:
خونريزي، نكروز پوست، كمي پلاكت خون، افزايش پتاسيم خون، واكنشهاي حساسيتي (از جمله كهير، آنژيوادم و آنافيلاكسي)، پوكي استخوان پس از مصرف طولاني اين دارو
معمولا پزشکان برای رفع لکه های بینی در دوران بارداری شیاف پروژسترون رو تجویز میکنند.
اگر که بلافاصله بعد از تزریق انوکساپارین لکه به وجود میاد، حتما این مسئله را با پزشک خود درمیان بگذارید.
منبع:
www.drugs.com
http://irc.fda.gov.ir
19 اسفند 1397 15:22
باسلام خونریزی غیر معمول، ادرار قرمز یا صورتی رنگ و یا مدفوع خون آلود از عوارض جانبی داروی انوکساپارین می باشد. برای لکه بینی که دارید، حتما به پزشک متخصص زنان مراجعه نمایید. پزشکان معمولا برای رفع لکه بینی در دوران بارداری، استفاده از شیاف پروژسترون را توصیه می کنند. اگر بلافاصله پس از تزریق این آمپول، لکه بینی دارید، پزشک متخصص خود را در جریان بگذارید.
22 آذر 1399 02:09
میخوام عمل جراحی سنگ کیسه صفرا انجام بدم چون پلاویکس میخوردم دکتر گفت باید ۵روز قطع کنی وآمپول انومسان۶۰۰۰ بزنی آیا دیگه خطر خونریزی در حین عمل صورت نمیگیره ممنون مبشم راهنمایی کنید
27 بهمن 1401 14:07