با عرض سلام و خسته نباشید. من یک دختر 19 ساله دارم که از 6 ماهگی تشنج کرده و با داروهای مختلف زیر نظر پزشک خوب نشده و تبدیل شده به صرع مقاوم به درمان. و 8 سال با تجویز پزشک قرص نیترازپام 5 میلی و پریمیدون 250 و اکس کاربازبین 300 میخورده، 3 ماه پیش چون قرص اکس خیلی کمیاب شد دکتر قرص لا کوزامید 100 میلی به جای اون تجویز کردند. ولی دخترم تو 1 ماه که اون قرص را خورده خیلی میخوابید و اصلا اشتها نداشت
و الان نزدیک 2 ماه که قرص را دکتر قطع کرده کاملا تعادل پاهاش بهم خورده و اصلا نمیتونه به تنهای راه بره و اصلا تعادل نداره و در ضمن تو این مدت تمام ماهیچه های پاهاش و باسن و.... کاملا آب شده و خیلی لاغر شده. و وقتی به دکترش گفتم هیچ حرفی نمیزنند و فقط ویتامین تجویز می کنند، میخواستم بدونم که با قطع این دارو دخترم دوباره میتونه سلامتی پاهاش را بدست بیاره و خودش بتونه مثل قبل رو پاهاش راه بره و تعادل پیدا کنه. و تا چه مدت این جوری هست. ممنون میشم کامل پاسخم را بدید. و الان قرص نیترازپام 5 میلی و پریمیدون 250 و تگراتول 200 میخوره ممنون
04 فروردين 1400 16:24
33
1 جواب برای این سوال
سلام خیر دارو را به صورت خودسرانه و ناگهانی قطع نکنید زیرا ممکن است بیمار دچار عوارض ناشی از ترک دارو بشود. برای درمان و یا کاهش علائم بیمار به پزشک متخصص دیگر مراجعه کنید و او را در جریان لیست کامل داروهای مصرفی و سابقه پزشکی فرزندتان قرار دهید تا پزشک در مورد ادامه مصرف دارو و یا جایگزین کردن دارو شما را راهنمایی کند.
11 فروردين 1400 18:40