سلام من ۳۲سالمه وتقریبا از۷سال پیش پزشک نقص عدم توجه تشخیص دادن و نوار مغز هم گرفتن و بالا بودن سطح امواج الفای مغزیم این موضوع رو تاییدکرد طبق تجویز ایشون روزی۲-۳تا ریتالین فقط هنگام مطالعه استفاده میکردم و درزمانهایی ک امتحان داشتم بقیه روزا خیر و هیچ وابستگی هم حس نمیکردم تااینکه برا ازمون دکترا خودمو اماده میکنم متاسفانه حتی مصرف رو به۵تا هم رسوندم گاهی ۶تا ولی اثری نداشته تحمل دارویی ایجاد شده پزشک برام بوپروپیون تجویز کردن این یک ماه باقیمانده به ازمون رو روزی ۴عدد هروعده دوتا بوپروپیون۷۵ و دوتا ریتالین که ریتالین واقعا دیگه حکم اب خوردن پیدا کرده و هیچ اثری نداره پزشک کپسول ویاس۳۰تجویز کردن روزی دوتا با۴تا بوپریوت که میخوردم اما هیچ کدوم اینا اثر گزاری ریتاین رونداره میخواستم ببینم من همین ۶۰میلی گرم مجاز روزانه ریتالینم رو میتونم تو دو نوبت هرنوبت ۳تا یعنی۳۰میلیگرم بخورم با یک عدد بوپریون به همراه یه پروپرانولول ۱۰ یا نه هروعده بیشتر از ۲۰میلی گرم نباید باشه منظورم اینه این تحمل دارویی ایجاد شده از ریتالین رو میشه با همون دوز مصرف کنم اما هروعده میزانش ببرم بالا؟
07 ارديبهشت 1400 09:40
36
1 جواب برای این سوال
سلام دارو را دقیقا طبق دستور پزشک مصرف نمایید. از مصرف بیش تر از مقدار و طولانیتر از مدت توصیه شده توسط پزشک اجتناب کنید. این دارو باعث وابستگی میشود و ممکن است تفکر را مختل کند. قبل از مصرف این دارو با پزشک مشورت نمایید. دارو را به صورت ناگهانی قطع نکنید زیرا دچار عوارض ناشی از ترک دارو می شوید. در مورد میزان دوز نرمال مصرف این دارو با پزشک خود صحبت کنید.
13 ارديبهشت 1400 14:08