سلام بنده درهفته ششم بارداری هستم .البته سابقه افسردگی ومصرف قرصهای کلونازپام سرترالین ومولا تامین را داشتم.اما همان شب اول ازدواج با وجود باکرگی باردارشدم.الان بیشترین وضعیت اذیت کننده برای من بی خوابی حالت تهوع وبی اشتهایی است.چون قرص کلونازپام رو ازهفته چهاروپنج نخوردم.اما سرتالین ومولاتامین خارجی به تنهایی برام خواباور نیست به پزشکم هم گفتم فقط پروپرانول داد که تپش قلبم کم بشود درصورتیکه کلا من ضربان قلبم بالا بود و بانخوردن ونخوابیدن وفکر وخیال اضطرابهای وحشتناکی دارم.قبلا باقرص باکلوفن خیلی خوب میخوابیدم.سوال بنده این هست ایا اگر برای بهبود اوضاع روحی وجسمی مدتی از قرص باکلوفن به عنوان خواب اور با دوز کم استفاده کنم مثلا دوز پنج یا ده برای جنینم خطرناک هست یاخیر؟واگرهست خواهش میکنم قرص دیگری به من معرفی کنید درضمن قرصهای ضدحساسیت برای من خواب اور نیست چون ازبچگی حساسیت شدید داشتم بخاطر استفاده زیاد ازانواع قرصهای حساسیت الان به بدن من پاسخ نمیدهند.اساتید محترم انجمن لطفا برای خلاصی روحی وجسمی من به سوالم هرچه سریعتر پاسخ بدهید.امکانات مالی هم فعلا انگونه نیُست که هرگونه درمانی رو بتونم انجام بدم ممنون از پاسخگوییتون.
17 شهريور 1400 22:34
23
1 جواب برای این سوال
اگر باردار هستید و یا متوجه بارداری خود شدید، حتما باید پزشک را از مصرف این دارو مطلع سازید. این دارو می تواند به جنین آسیب برساند اما اگر نیاز باشد باید تحت نظر پزشک مصرف شود. حتما باید به پزشک مراجعه کنید .
17 مهر 1400 17:11