سلام. ممنون از وقتی که میذارید.
من کمتر از یک ساله که آزمایش دادم. پرولاکتینم بالا بود. حدود دو ماه و نیم به طور مرتب کابرگولین هستهای یک عدد با دوز نیم مصرف کردم. که کنترل شد و میزان پرولاکتین اومد پایین. دکتر دارو رو ادامه داد. هر دو هفته یک بار نصف قرص یعنی دوز ۰.۲۵. ولی من دارو رو مرتب مصرف نکردم. بعضا همون دوز نیم. بعضا ۰.۲۵. تحریک نوک سینه هم داشتم در طول این مدت یعنی از پنج ماه پیش تا الان. اخیرا احساس میکنم ترشحات از نوک سینهم مثل یه نم دارم. نوبت اول که رفتم دکتر اصلا ترشحات نداشتم. قبل از آزمایش اول پرولاکتین به مدت پنج ماه با تجویز روانپزشک بوپروپیون ۱۵۰ میرتازاپین ۱۵ و یک ماه کلونازپام مصرف کردم. و بعد بلافاصله که پرولاکتینم در آزمایش اول بالا بود همه رو قطع کردم. کمکاری تیرویید هم دارم و از سال ۹۶ لووتیروکسین ۵۰ مصرف میکنم. از سالها حدود ده سال پیش هم سردردهای شدیدی همیشه از سمت راست سرم دارم که مجبور میشم مقدار زیادی مسکن استامینوفن کدئین بخورم. طی آخرین آزمایش بقیه هورمانهای ال تی و اف اس اچ نرمال بودن. میخواستم ببینم ممکنه علیرغم مصرف قرص دوباره پرولاکتین در حدی بالا بره که ترشحات سینه پیدا کنم. و آیا این ممکنه علامت وجود تومور و بدخیم بودن و مقاوم به دارو بودنتومورهای هیپوفیز باشه؟ در ضمن ام آر ای ندادم.
15 بهمن 1400 19:14
20
1 جواب برای این سوال
شما حتما باید توسط پزشک متخصص مربوطه ویزیت شوید تا پزشک پس از بررسی کامل آزمایشات و شرایط شما علت علائمی که دارید را تشخیص بدهد. در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
17 بهمن 1400 11:56