با سلام و خسته نباشید من قبلادچار عفونت گوش شدید شدم و به چشمم نیز رسیده بودو صورتم نیز به یک طرف رفته بود به طوری که لب و صورتم به سمت چپ رفته بود به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم و کپسول نام برده و همچنین کپسول گابانتین نیز تجویز کردو بعد هم یه سری داروی تقویتی ویتامین ب که همه اینها را مصرف کردم و به نتیجه هم رسیدم الان حدود 2 است که از آن می گذرد و چند روزی هست که دوباره احساس میکنم گوش درد دارم و احساس میکنم کمی صورتم نیز به سمت چپ میرود اما در ظاهر تغییری نکرده و در درون خود همچین مشکلی را حس میکنم و کمی هم با سوزش در همان قسمت سمت چپ مواجه هستم دوباره کپسول آسیکلوویر را تهیه کردم و دو روز هست که استفاده می کنم اما از گابانتین دیگر استفاده نکرده ام آیا با مصرف کپسول آسیکلوویر به نتیجه می رسم زیرا عفونت این بار شدید نیست لطفا برای درمان بهتر و نتیجه سریع تر مرا راهنمایی کنید تا بتوانم با خیال راحت دارو را استفاده کن آیا این کپسول تاثیر گذار است .
02 ارديبهشت 1398 18:45
438
1 جواب برای این سوال
سلام
استفاده سرخود از داروها به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
شما باید به پزشک مراجعه کنید تا مشخص شود که دوباره عفونت کرده است یا علت دیگری دارد.
ضمنا باید علت این عفونت پیدا شود تا به طور کامل درمان شود.
مصرف دارو بدون تجویز پزشک ممکن است عوارض خطرناکی برای شما به همراه داشته باشد.
در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید تا با تشخیص دقیق و درست، بهترین راه درمان را برای شما در نظر بگیرد.
02 ارديبهشت 1398 19:29