سلام.من حدود53سالمه وچندساله که تقربیابیماری اسم معمولی دارم وبیشترازاسپری سالبتامول وسرتاید استفاده میکنم ووقتی مشکل تنفسی ام حاد میشودروزی یکباروبا یکباراسپری سریتادکردن وضعیتم روبهتر میکنم.سوالم اینه که آیابااین طریق روش من درست است یانه.وچندوقت هست که احساس بالابودن درجه حرارت درپاهاواحساس دردبی مورد درمچ دستهاوپاها ودیرخوب شدن آنهاوخراب شدن دندانهاوشکستن آنها.وگزگز درموقع خواب دردستهاوپاها.وبعضی وقتهابدخلقی.وموقع ناراحتی تنگی نفس.واحساس زودخستگی.وتقریباکمی هم عصبی هستم.وبیشروقتهاهم نفغ شکمی میکنم که باعث نفس تنگی شدیدمیشود.فقط موقعی که اسبری سریتاد استفاده میکنم روبراه هستم.واسپری سالبتامول هم همیشه همرام هست که ازاون بیشتراستفاده میکنم.ولی حس میکنم کروتون موجود دراین داروباعث این مشکلات شده.سوال آیابایداین دارو رااستفاده کنم.یا داروی دیگری درکنارآن استفاده کنم.چون وقتی که اسپری سریتایدرو کمتراستفاده میکنم بازیواش یواش تنفسم دوچار مشکل میشه...ووزن حدود78کیلو...لطفامنوراهنمایی کنید.باتشکر...ت
18 ارديبهشت 1398 08:29
95
1 جواب برای این سوال
سلام
اسپری سرتاید را باید به صورت روزانه و طبق دستور پزشک معالج خود مصرف کنید.
بعضی از علائم به وجود آمده در شما جز عوارض مصرف این دارو هستند، که البته به ندرت رخ می دهد.
بهتر است که شما در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید و در مورد مشکلات پیش آمده را به پزشک خود بگویید.
تغییر در نحوه مصرف دارو، که توسط پزشک تعیین شده، شما را به خطرات و عوارض مختلف روبرو می کند.
در طول دروه درمان سعی کنید به طور مداوم زیر نظر پزشک خود به روند درمانی خود ادامه دهید.
منبع:
www.drugs.com
18 ارديبهشت 1398 10:16