سلام من تقریبا یک سال و نیم آلندرونیت مصرف کردم و متاسفانه ۳ ماه پیش جراحی دندان عقل داشتم و نمیدونستم که این قرص چه مراقبتها و عوارضی داره و به پزشک جراح هم نگفتم. بعد از ۳ ماه جای دندان عقلم هنوز درد میکنه و انگار لثه م خورده شده و به بافت داخلی لوپم داره جوش میخوره پیش ۳ تا جراح فک و دندان رفتم ولی همه شون میگن هیچ مشکلی وجود نداره ولی سه ماهه هر روز دردِ دندون دارم و آخرین دندونِ چسبیده به جای خالی دندون عقلم مدام گوشت اضافه میاره و در اثر سایش از بین میره و دوباره مجددا تکرار میشه. یک برآمدگی هم تقریبا نزدیک دندان جراحی شده م توی لوپم بوجود اومده که شدیدا درد میکنه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و بگید چه کار کنم و کجا برم؟در ضمن من بیماری لوپوس هم دارم
23 ارديبهشت 1398 05:03
703
2 جواب برای این سوال
سلام
توصیه می شود که قبل از مصرف آلندرونیت دندان ها معاینه شود زیرا یکی از عوارض مصرف این دارو ایجاد مشکلات در ناحیه دهان و دندان است.
بهتر است که مشکل خود را با پزشک معالج خود در میان بگذارید تا به شما کمک کند که عوارض مصرف این دارو برای شما به حداقل برسد.
ممکن است که نیاز باشد پزشک برای مدتی یک داروی جایگزین تجویز کند تا زمانی که مشکلات شما برطرف شود.
منبع:
www.drugs.com
23 ارديبهشت 1398 09:22
ممنون از پاسخ تون با دکتر خودم هم صحبت کردم فعلا آلندرونیت رو برای ۹ ماه قطع کرده منتها میخوام ببینم وضعیت دندونم همینطوری میمونه اینکه الان لثه م انگاری از بین رفته چی کار باید کنم این برآمدگی که در جای جراحی دندونم بوجود اومده طبیعیه یا خطرناکه؟
23 ارديبهشت 1398 11:18