"ناشناس
سلام دانش آموزم و بدلیل اینکه شب نخوابیده بودم سرراه کلاس کنکورم از یه جای ناشناس قهوه گرفتم . خلاصه حالم خیلی بد شد بعد از مراجعه به پزشک و استفاده از سرم و آمپول بهتر شدم اما از ۱ونیم ظهر پنجشنبه تا الان حس داغی درونی و مورمور شدن و تپش قلب و گیجی و رفتارهای عجیب و سرگیجه توهم زدن شلی دست و پا لرزش دست وپا حالات عجیب و خوابهای عجیب دارم دیروز فشارم حدود۷و۸ بود و ضربان قلبم ۱۳۰ دیشب خوابهای عجیب و بی معنی دیدم تو کلاس توهم زده بودم به دیوار میخندیدم چرتوپرت می گفتم ضعف و بدن درد هم دارم حالت تهوع و سستی عضلات ران و... هم دارم بی دلیل احساس سرما و گرمای غیر طبیعی زیر پوستم دارم . به نظرتون توی قهوهای که خوردم چی داشته ؟ لطفا راهنمایی کنید باید به چه پزشک متخصصی مراجعه کنم؟ دقیقا مشکل چیه ؟ هنوز علائمم خوب نشده فقط حس در تعلیق بودن و حرکت هوا زیر پوستم رو دیگه ندارم. الان باید چه آزمایشی بدم؟ لطفا زود جواب بدید خیلی واجبه سوالم ممنون امکانش هست چندتاچیز باهم ریخته باشن تو قهوه؟
25 فروردين 1402 07:11
9
2 جواب برای این سوال
حدود ساعت ۱و و نیم بعد از ظهر قهوه رو خودم و علائمش از تقریبا ۴۵ دقیقه تا یکساعت بعد شروع شد
به کافئین حساسیت دارم
قهوه ای که خوردم سرد بود و توی یه بطری پلاستیکی در بسته بود که مارک و نام نشدنی نداشت و خیلی غلیظ و تلخ بود
25 فروردين 1402 07:14
اینها هم جزو علائم بودم خشکی دهان بالا بودن ضربان قلب و پایین نیومدنش هیجان و بی فکری
نوسانات فشار خون لرزش دست بعد از یه مدت اولش پاهام بیشتر میلرزید خستگی چشم تاری دید توهم ساهی رفتن چشم داغی سوزش سینه و گلو از داغی درون بدن یخ شدن دست و بالا رفتن دمای بدن حس میکردم زیر پوستم هوا در جریان همه چی بعضی وقتها یکم تکون میخورد.
25 فروردين 1402 07:19