سلام توروخدا کلافم جوابم بدین با دوستام اومدم شیرازتفریح ی دتدون پزشک رفتم دوتا دندونم پرکرد یکی هم طرف چپ بالا پر کرد از فرداش سرم سنگین بیحس فردای ان روز بعد یکدفعه خودبخود گوشم ی صدا داد صدای خودم درست نشنیدم،،یک روز بعد ناگهان سرگیچه شدید گرفتم و حال تهوع شدید طوری که تا بردنم بیمارستان از استفراغ زیاد خون بالا اوردم بستریم کردن خسک کننده سرم و دارو ضد تهوع یکم بهتر شدم البته استفراغ نکردم ولی گوشم مدام صدا سوت و دو دکتر رفتم کلی دارو بتاهستامین ویتامین ای قرص دینو اموکسی سیلین و متروندازل و سرم باز بیحالیم بهتر شد ولی گوشم درد نداره رفتم متخصص نوار گرفت گف گوشت شنواییش از کار افتاده موقع طلایی اومدی ترسم داد وقتی گف گوشت سکته کرده اونو رها و به دکتر دیگه رفتم گف عصب گوشت اسیب دیده و باید تو گوشت کورتن بزنی چهارحلسه برام سخت بود ولی مجبورا سه شنبه زدم الان گفته شنبه هم برم بزنم ولی دیروز فسارم تا ۱۸ رفت که رفتم درمانگاه دکتر علاوه بر قرص خودم که همیشه متورل نصف مبخورم یکی خوردم ی کاپتوپیرل زیر زبونم کذاشت تا به ۱۷ رسید و گفت استرس هم بی تاثیر نیست امروز فشارم ۱۳ هست الان ماندم خشک کننده اموکسی سیلین که دکتر داخلی قبل دکتر گوش بهم داد و مترونیدازل و دارو های تقویتی بخورم به علاوه بتاهستامین و کورتن که دکتر متخصص گوش حلق بیتی گف نزنم ماندم چکار کنم خدایا این مریضی کجا بود ی دفعه،، حالا چون قبلا تپش قلب و گاهی فشارم تا سیزده جهارده نیرفت همون متورل کنترل میشد الان اینها باعث فشارم نمیشه بتاهستامین و بدتر ادم سکته هم کنه
19 مرداد 1402 12:56
29