سلام دوهفته پیش برای رفع جوشهای زیرپوستی و کدری رنگ صورتم به متخصص مراجعه کردم،ژل آداپالن و کرم هیدروکینون تجویز کردن که باید 1ساعت قبل خواب آداپالن و هنگام خواب هیدروکینون رو روی ان بمالم به صورتمو این 3روزه صورتم مقدار کمی ورم ولی دور چشمم قرمز و ورم کرده چکار کنم
06 مرداد 1398 14:24
1652
9 جواب برای این سوال
اگر شما به این دارو آلرژی دارید نباید استفاده کنین.درضمن موقع استفاده از کرم اداپالن از هیچ مرطوب کننده هیدروکسی یا گلیکول اسید خودداری فرمایید.عوارضی هم که گفتین بیشتر در ۴هفته اول رخ میدهد در صورت رد کردن زمان فوق حتما به دکتر متخصص مراجعه کنید.
08 مرداد 1398 13:32
سلام وقت بخیر حتما قبل از مصرف صورتتون روتمیز بشورید اما در زمان مصرف پماد آداپالن از شوینده های قلیایی قوی و الکل ها برای تمیزی صورتتون جلوگیری کنید. داشتن قرمزی بروی پوست صورت و پوسته پوسته شدن در هفته های اول طبیعیه بهتره با پزشک مشورت کنید. قبل از مصرف کرم هیدروکنیون پوست باید شسته بشه و تمیز امیدوارم شما دو کرم رو روی هم استفاده نکرده باشید
08 مرداد 1398 13:34
سلام دوست عزیز
خارش و سرخی پوست در چهار هفته اول ژل آداپالن طبیعی است اما اگر شدت گرفت نیاز به مراجعه سریع به پزشک هست. پف دور چشم شما ممکن است به خاطر آلرژی به داروها باشد پس حتما با پزشک خود تماس بگیرید. ممکن است نیاز باشد از ضدلک دیگری بجای هیدروکینون استفاده کنید. هیدروکینون بر روی پوست های تیره و حساس و خشک عمیق تر اثر میگذارد و باعث عوارض می شود.
طی درمان از صابون های خشک کننده استفاده نفرمایید و استفاده از ضد آفتاب، حتی در خانه شدیدا توصیه میشود.
08 مرداد 1398 13:42
با سلام
تورم خفیف از عوارض هیدروکینون هست و از این جهت نباید نگران باشید
آداپالن رو هم نباید در نواحی چشم و لب و کلا نواحی مرتبط با مخاط استفاده میکردید
به طور کلی این عوارض تا حدودی طبیعی هستند و مشکل واکنش حساسیتی نیست
باید از استفاده در نواحی چشم و لب جلوگیری کنید
از کرم مرطوب کننده استفاده کنید و قبل از مصرف اداپالن،با شوینده های غیر قلیایی صورتتون رو بشورید و بعد از استفاده در معرض نور آفتاب هم قرار نگیرید
بعد از دو هفته وضعیتتون باید ارزیابی بشه و بعدش تصمیم به قطع یا ادامه مصرف گرفته بشه
08 مرداد 1398 13:44
سلام و وقت بخیر دوست عزیز دقت داشته باشید که قبل از استفاده از این کرم از یک پاک کننده غیر آلرژن برای پاک کردن صورت خود استفاده نمایید و با توجه به زمان بر بودن اثر دارو حدودا چند هفته صبور باشید و بعد از هشت تا دوازده هفته اگر جوابی نگرفتید به پزشک خود مراجعه نمایید به علت موضعی بودن اثر دارو هیچگاه آن را خوراکی مصرف نکنید و از استعمال آن روی زخم باز بپرهیزید زیرا باعث ایجاد اگزما و تاول می شود و در ناحیه استعمال حساسیت ایجاد می کند
08 مرداد 1398 21:08
با سلام . دوست عزیز مصرف اداپالن در نواحی چشم و نقاط حساس منع شده است و در صورت نیاز مبرم باید کاملا با احتیاط و مشورت متخصص پوست شما باشد . باید توجه داشته باشید که بروز اثر دارو تقریبا پس از 8 هفته میباشد و باید صبر داشته باشید . قبل از استفاده در اطراف چشم میبایست ابتدا روی پوست دست تست حساسیت انجام میدادین تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید . ضمنا بهتر است همراه با مصرف اداپالن از یک مرطوب کننده نیز استفاده کنید و همچنین فواصل زمانی مصرف اداپالن را افزایش دهید .
08 مرداد 1398 23:54
در پاسخ به "مرضیه محمدی" :هیدروکینون مصرف کنید برای کاهش التهاب ......................................
15 مرداد 1398 23:18
اگر علائم پوستی شما در طول ۸ تا ۱۲ هفته استفاده از این دارو بهبود نیافت، با پزشک خود تماس بگیرید.
از این دارو در نواحی چشم، بینی و دهان استفاده نکنید.
برای نتیجهگیری بهتر باید دارو را به طور منظم و طبق دستور پزشک، مصرف کنید.
هیچگاه خودسرانه از این دارو برای بهبود پوست کودک، استفاده نکنید.
25 مرداد 1398 03:49
من الان سه روز استفاده میکنم پوستم به شدت قرمز شده و چشمام ورم کرده تا حدی که شب خابم نمیبره از سوزش طبیعیه؟ چیکار کنم خوب بشه
08 اسفند 1400 10:51