با سلام خدمت شما مادر بنده ۵۸ ساله میباشد که یک سال و نیم پیش عمل دیسک و تنگی نخاع انجام داد و پلاتین گذاشت که متاسفانه بعد از گذشت این مدت هنوز قادر به راه رفتن درست نیست پای راست ایشاان تعادل نداره و مدام در به سمت عقب یا بغل پرت میشه پزشک ارتوپد گفت باید فیزیوتراپی انجام بده و فیزیوتراپ هم گفت کمبود ویتامین داره ایا قرص فارماتون بهتر میشه و چه مدت باید مصرف بکنه ایشون خیلی هم کم اشتهاست و داروی اعصاب مصرف میکنه
06 مرداد 1398 21:28
748
5 جواب برای این سوال
سلام اتفاقان ایشون که همین طور عرض کردن بنده مادرم همین طور چگار کنم
31 شهريور 1398 16:01
من چندین عمل تعویض مفصل داشتم یک ماه پیش آخرین معلم بوده سن ۴۰ سال خانم هستم مهناز رجحانی، میخواستم بدونم میتونم از قرص فارماتن استفاده کنم، قرص پرینوزودن مصرف میکنم ، باتشکر
20 بهمن 1398 13:23
سلام من بابام 83سال دارد راه رفتنش خیلی سخت شده کم توانی میکنه میخواستم بدونم میتونه قرص فارماتون مصرف کنه هیچ قرصی هم نمیخوره
20 اسفند 1398 23:55
با سلام من 50 ساله هستم و بدلیل داشتن گواتر قرص لووتیروکسین یک مصرف میکنم. و دچار کاهش وزن شدم . آیا میتونم قرص فارماتون مصرف کنم. تداخل دارووی با لووتیروکسین نداره؟ ممنون میشم راهنامییم کنید.
04 فروردين 1399 18:24
اکثر افرادی که در کهولت سن به سر می برند معمولا یک سری از مولتی ویتامین ها توسط پزشک های مختلف برای آن ها تجویز می گردد و یا از دارو هایی استفاده می کنند که می تواند با برخی مواد معدنی یا ویتامین ها تداخل داشته باشد. در این گونه افراد، تجویز مولتی ویتامین باید با در دست داشتن لیست دارو های مصرفی بیمار، توسط پزشک انجام شود.
17 فروردين 1399 14:02