مدت طولانی دست هام و پشت گوش و کشاله ران حالت اگزما داشتم چندین مرتبه دکتر رفتم داروی تجویزی را مصرف کردم رفتن ولی بعد از مدت کوتاهی دوباره امدن یک روز شانسی از پوماد کلو بتازول استفاده کردم قسمتهای پشت گوش و کشاله ران و خارش خوب شد و دستهام هم خوب شد ولی اگه استفاده نکنم خشک هستند الان هم پوست دستام احساس میکنم نازک و سفید شده ولی در کل از قبل خیلی بهتر هستم حال به نظر شما از این پماد استفاده
کنم کل بدنم لکه سفید نمیشه لطفا راهنمایی کنید
15 مرداد 1398 12:27
1858
1 جواب برای این سوال
سوزش، خارش، تحریك، خشكی، فولیكولیت، پرمویی، بثورات شبه آكنه، كمی پیگمانتاسیون پوست، درماتیت اطراف دهان، درماتیت تماسی آلرژیك، عفونت ثانوی، آتروفی، خطوط ارغوانی مایل به قرمز.
جذب زیاد سیستمیك این دارو ممكن است موجب بروز اثرات زیر شود:
اعصاب مرکزی: احساس خوشی، بیخوابی، سردرد، رفتار سایكوتیك، سودوتومور مغز، تغییرات روانی، عصبانیت، بیقراری.
قلبی ـ عروقی: نارسایی احتقانی قلب، افزایش فشارخون ، ادم.
چشم، حلق: آب مروارید، گلوكوم، برفك دهان.
دستگاه گوارش: زخم گوارشی ، تحریك، افزایش اشتها.
سیستم ایمنی: سركوب سیستم ایمنی، افزایش استعداد ابتلا به عفونت.
متابولیک: كمی پتاسیم خون، احتباس سدیم و مایعات، افزایش وزن بدن، افزایش گلوكز خون ، پوكی استخوان، توقف رشد در كودكان.
عضلانی - اسكلتی: آتروفی عضله.
سایر عوارض: سندرم قطع مصرف دارو (تهوع، خستگی، بیاشتهایی، تنگی نفس، كاهش فشارخون ، كاهش گلوكز خون ، درد عضله، درد مفصل، تب، سرگیجه و از حال رفتن).
توجه: در صورت بروز تحریكات موضعی، عفونت، جذب سیستمیك یا بروز واكنشهای ناشی از حساسیت مفرط ، باید مصرف دارو قطع شود.
(ماماسایت)
25 مرداد 1398 02:57