سلام من 5 ماه پیش گوش چپم حالت گرفتگی شدید پیدا کرد که حتی با خمیازه هم باز نمیشد و صداها رو هم با گوش چپ نمیشنیدم، کلی آمپول چرک خشک کن و قرص استفاده کردم ولی بهتر نشدم و حالت کیپی و درد گوش ادامه پیدا کرد، البته قبل از درد داخل گوشم، شیپور بیرونی گوشم یک مقدار درد میگرفت، وقتی که هندزفری میزدم حتی دردش بیشتر هم میشد و بعد از اون قضیه این گرفتگی گوش پیش آمد.
به توصیه یکی از دوستان که برادرشون دکتر بودن، بدون نسخه سه قرص بتاسرک 8 و آنتی فرگت و تگرتول 200 رو کوتاه مدت با دوز نصفه در حد 4 روز استفاده کردم یعنی تگرتول 200 رو اندازه نصف، شب ها استفاده میکردم، بتاسرک 8 رو نصف روز و نصف شب استفاده کردم و کپسول آنتی فرگت رو روزی 1عدد استفاده کردم و تمام این قرص ها رو فقط 4 یا 5 روز استفاده کردم و بعد احساس کردم که گوش راستم هم شیپور بیرونیش یکم درد گرفت و بعد از اون صداها از ته چاه میومدن و واضح نبود و سریع قرص ها رو قطع کردم.
بعد حس کردم صداها از تو قابلمه داره میاد و واضح نیست البته حدود 1 ماه شده قرص ها رو قطع کردم.
میخواستم بپرسم که این که صداها تبدیل شدن به صدای ته چاه و مثل قابلمه، و اینکه احساس میکنم عصب گوش مختل شده و رو گوشم فشار هستش، ربطی به استفاده کوتاه مدت این قرص ها داره و میتونه روی گوش سالم تاثیر بزاره یا خیر؟
البته پیش چند دکتر گوش رفتم و گفتن مشکلی توی گوشت وجود نداره و آزمایشات منم دیدن ولی من باز صداها رو واضح و بلند نمیشنوم.
لطفا راهنماییم کنید. ممنون
27 مرداد 1398 16:45
701
1 جواب برای این سوال
سلام علائمی که ذکر کردید، جزو عوارض داروها ثبت نشده است. شما باید توسط پزشک متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید تا علت این علائم مشخص شود و بعد از بررسی های لازم با توجه به دستور پزشک متخصص دارو مصرف کنید.
10 فروردين 1400 01:34