من ورزش بوکس انجام میدم و اکثر اوقات خسته و زیرچشام گود میفته میخاستم بدونم این دارو برا من مفیده؟ به پرشک هم مراجعه کردم گفت از کمبود آب بدن این مشکل رو دارم ولی بازم مثه سابق تغییری حاصل نشد
العا دو نوبت به هنگام خواب این دارو رو مصرف میکنم .عوارضی چون مدفوع سیاه .اسهال .سر درد و خیلی استخون درد دارم
خواستم ببینم آیا ادامه مصرف صحیح است ؟
30 مرداد 1398 14:53
576
2 جواب برای این سوال
مصرف فیفول برای رفع کمبود اهنه اینکه میگین مدفوع سیاهه ب خاطر آهن موجود در. فیفوله ولی اینکه اسهال میشین احتمال داره دارو با بدنتون سازگار نباشد و بایدباتوصیه پزشک مصرف شه .دستور پزشک مصرف کنید و راهنمایی های موجود در بسته بندی دارو را به دقت مطالعه کنید.
یک ساعت قبل و یا دو ساعت پس از مصرف چای، قهوه، شیر، تخم مرغ و غلات کامل نباید از فیفول استفاده کنید. این مواد میتوانند میزان جذب آهن را کاهش دهند. گوشت و محصولات حاوی ویتامین C میتوانند سبب افزایش جذب آهن شوند.
فیفول معمولا بصورت یک کپسول در روز مصرف میشود. برخی از افراد باردار ممکن است به مقادیر بیشتری از آهن نیاز داشته باشند. درصورت ضرورت پزشک شما میتواند مقدار دوز دارو را افزایش دهد.
کپسول فیفول را بصورت کامل و با یک لیوان آب ببلعید. گرچه آهن با معده خالی بهتر جذب میشود اما برای کاهش دادن ناراحتی های احتمالی دستگاه گوارش میتوان آن را پس از غذا نیز مصرف کرد.
به دلیل افزایش عوارض جانبی از جویدن، مکیدن و یا نگه داشتن کپسول فیفول در دهان خودداری کنید. در عوض میتوان کپسول را باز کرد و آن را با غذای نرم و سرد مخلوط کرد و مورد استفاده قرار داد
31 مرداد 1398 13:04
ازعوارض فیفول
تحریک پذیری روده
درد معده
تهوع و استفراغ
یبوست
اسهال
مدفوع تیره رنگ
زخم های دهانی (درصورت استفاده نادرست مانند مکیدن یا جویدن دارو. همچنین افراد سالمند و یا بیمارانی که در بلع دارو مشکل دارند ممکن است دچار زخم گلو یا مری شوند. اگر کپسول وارد مجاری تنفسی شود میتواند سبب التهاب نایژه ها شود.)
تمام عوارض جانبی که برایتان اتفاق میفتد را با پزشک درمیان بگذارید.
مرجع دارو
31 مرداد 1398 13:06