من در مورد زمان مصرف دارو مخصوصا اینکه قبل از غذا یا بعد از غذا زمان مناسب تری هست سوال دارم.
من سعی میکنم همیشه یه ساعت مشخصی استفاده کنم ولی یا من قبل اون ساعت غذا خوردم یا بعدش،و احساس کردم که یه فرق هایی در این مورد هست
01 شهريور 1398 14:12
3316
4 جواب برای این سوال
اولین مصرف از بوپرنوفرین اگر پس از شروع علایم ترک اعتیاد آغاز شود بهترین تاثیر را می گذارد.اگر این دارو بلافاصله پس از آخرین مصرف مواد مخدر استفاده شود ممکن است سبب بروز علایم ناشی از ترک شود.
میزان دوز دارو براساس وضعیت پزشکی شما و پاسخ به درمان تنظیم میشود. دوز دارو را بصورت خودسرانه افزایش ندهید؛ از مصرف بیش از مقدار و زمان توصیه شده توسط پزشک خودداری کنید و مصرف آن را تنها در زمان توصیه شده توسط پزشک متوقف کنید
01 شهريور 1398 15:38
ایا مصرف قرص b2 باعث تب میشود چون بعد مصرف درجه حرارت من بالا میرود ایا امکان دارد از مصرف ب دو باشد
24 فروردين 1399 23:03
سلام من افسردگی شدید دارم ایا قرص بی دو که نزدیک به ده سال مصرف میکنم کمی احساس شادی حتا مصنونی میده من چن مرتبه اقدام به خودکشی کردم ایا میتوانم به مرکزی که قرص بی 2 رو تحویل میگریم بهدکتر ببگم به جای بی دو قرص متادون به من بده دوز مصرفی من روزی 1نیم ملی قرص بی 2 هست ولی دوست دارم کمی مصونی هم که شده احساس شادی کنم ده سال افردگی شدید دارم دو مرتبه اقدام به خودکشی کردم شش مرتبه تو بیمارستان شوک گذاشتم ولی حتا یک روز احساس فوق افسرئگی حاد دست از سر من برنمداره من متولد 1354 هستم شک ندارم خودکشی میکنم اگر فکر میکنید قصطع بی 2 و مصرف متادون احساس بهتری میده به همسر من تماس بگرید اخه خوکشی من باعث میشه خدای من که مادرم هست بیشک بغد از مرگ من فوت کنه منو درک کنید 09173208029 این شماره همسر من هست اگر فکر میکنیدقرص متادون بهتر هست به او بگید چون اجازه نمیده
24 بهمن 1399 11:02
عزیزم بنظر من جسارتا شما اول باید ذهنتون رو از حتی فکر کردن به خودکشی پاک کنید تا شاید داروهای آرامبخش برای شما تأثیر گذار باشند در غیر اینصورت تا وقتی که این عمل در فکر و مغز شما جا خوش کرده هرچقدر داروهای مختلف رو با دوز های مختلف استفاده کنید نه اینکه هیچ بهبودی حاصل نمیشه بلکه روز به روز وابستگی شما به مصرف این نوع داروها با دوز مصرفی بیشتر از قبل بیشتر و بیشتر میشه و خدای ناخواسته شاهد بروز عوارض و عواقبی خواهید شد که شاید در اون زمان دیگه کار از کار گذشته باشه و برای درمان و جبران خیلی دیر شده باشه پس سعی کنید بجای هذینه کردن و وقت گذاشتن برای داروهای شیمیایی وقتتون رو با سفر ،گشتوگذار و همصحبتی با دوستان سالم و پاک و رفتن به کلاسهای مختلف مخصوصا کلاسهای هنری پر کنید و من از همین الان تضمینی بشما قول صد در صد میدم که خیلی زود به نتیجه ی مطلوب میرسید و نتایج شگفت انگیزش رو خواهید دید و به منم دعا خواهید کرد.باتشکر از اینکه وقت گذاشتید ????????????
25 خرداد 1402 13:57