سلام و خسته نباشید
آیا شریت میم اورنج دندان کودک را سیاه میکند چون من خیلی به دندان کودکمحساس هستم قطره آهن لیپوفوزر را استفاده میکنم تا سیاه نشود به تازگی میم اورنج را پیشنهاد دادن که به غیر از آهن ،اشتها ور بودن آن را خریدم میخاهم مطمین شوم که سیاه میکند یانه؟ با تشکر
15 شهريور 1398 02:07
6434
4 جواب برای این سوال
سلام عزیزم من قدسرو وزن و اندازه قد بچه رو نمیدونم اماتوصیه می کنیم برای نوزادتان از قطره آهن ایرانی استفاده کنید. چرا که میزان آهن آن کافی است. قطره های خارجی به دلیل اسانس و آهن کم، ممکن است باعث سیاهی دندان نشوند اما به خاطر کمبود آهن، باعث می شود بچه به فقر آهن دچار شود. در صورتی که قطره آهن را در انتهای دهان نوزادتان بریزید و بلافاصله بعد از آن با مسواک های انگشتی دندان های او را تمیز کنید تا به دندان هایش برخورد نکند، اتفاق خاصی نمی افتد. اگر هم برخورد کند، به دلیل این که دندان های او شیری هستند، می افتند و جای آن ها دندان های دائمی و سفید در می آید. قطره میم جزو قطره هایی است که میزان آهن آن کمتر است و باید با دوز بالاتر آن را برای نوزادتان استفاده کنید. در صورتی که مجبور هستید از این نوع قطره آهن استفاده کنید و یا این که فرزندتان قطره آهن ایرانی را نمی تواند تحمل کند و بالا می آورد، حتما باید با دوز بالاتر آن را استفاده کنید. اما در صورتی که نوزادتان مشکلی ندارد آن را تغییر ندهید و یا آن را قطع نکنید. البته هر اقدامی با مشورت پزشک صورت بگیرد حتی تغییر دوز دارو
16 شهريور 1398 12:02
MIMORANGEایا دندان را سیاه میکند ،من اب هم میدم وقتی شربت رومیدم فقط سوالم این هست که ایا این شربت سیاه نیکند یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
04 آبان 1400 02:11
سلام من دخترم ۲۲ ماهش هست شربت میم اورنج خریدم،چون باید تا دوستلگی اهن داده بشه با نولتی ویتامین من این شربت رو خریدم،
سوالم اینهست ایا دندان را سیاه میکند؟؟؟
انتخابم درست بوده بدای تهیه شربت؟؟؟
جه مقدار باید بدم ،دخترم کم خونی هم ندارد؟
ممنون از ماسخ گویی....
04 آبان 1400 02:14
سلام دخترم ۲۲ ماهه هست کم خونی نداره من شدبت میم اورنج خریدم ،
سوالم اینه که ابا دندان را سیاه میکند؟؟؟؟
چه مقدار باید داد؟؟؟؟به کودک ۲۲ ماهه؟؟؟؟
ایا انتخابم برای تهیه این شربت خوب بوده؟؟؟؟
04 آبان 1400 02:17