با عرض سلام ادب واحترام،کدامیک ازاین دو مولتی ویتامینها بهترینند؟قرص آلگومد یا کپسول فارماتون .............................باتشکر
07 مهر 1398 20:14
65
2 جواب برای این سوال
سلام و عرض خسته نباشید راجب دو مولتی ویتامین ک نام بردید من نمیدونم شما برای چ منظوری میخواید قرص رو مصرف کنید ک بگم برای این مشکل این مکمل بهتره بنابراین من ویژگی های دو مولتی ویتامین رو ذکر میکنم شما هم با مشورت پزشک مصرف کنید
فارماتون برای درمان اختلال در نعوظ آلت تناسلی ، ریزش مو ، آکنه ، دیابت ، کمبود ویتامین A و مشکلات چشمی استفاده میشود.
کپسول های فارماتون حاوی بیوتین ، کلسیم ، مس ، ویتامین D3 ، فولیک اسید ، آهن ، لسیتین ، منیزیم ، منگنز ، نیکوتین آمید ، پاناکس (جین سنگ) ، سلنیوم ، ویتامین A ، B1 , B12 , B2 , B6 , C , E و روی میباشد.
ویژگی های قرص آلگومد:
- بهبود سوخت ساز بدن - تقویت سیستم ایمنی - کنترل وزن
- بهبود سوخت و ساز
- کاهش کلسترول
- شادابی پوست و مو
- تنظیم دستگاه گوارش
- سلامت قلب و عروق
- تنظیم فشار خون
- تصفیه و سم زدایی از فلزات سنگین و برخی سموم شیمیایی
- تقویت سیستم ایمنی
08 مهر 1398 16:30
سلام دوست عزیز، با هر کدوم از این مکمل ها و مولتی ویتامین ها کاراییشون متفاوت، اگر مولتی ویتامین روزانه بخوای فارماتون خیلی خوبه البته اگه بتونی اصلشو پیدا کنی، آلگومد چند نوع داره که بیشتر برای تناسب اندام و تقویت سیستم ایمنی استفاده میشه البته بگم من این مطالب و داخل دو تا سایت خوندم یکی داروکده یکی هم داروخانه آنلاین باهمانه البته اگر اشتباه نکنم مثبت سبز هم داره این اطلاعات، امیدوارم تونسته باشم کمک کنم
18 ارديبهشت 1400 20:26