سلام خسته نباشید,یکماهی هست معده ام مشکل دارد,ورمش کاملا مشخص هست وقتی ب معده ام نگاه میکنم واحساس میکنم یچیزی تو گلوم هست,یکماهه اس امپرازول وکولوفک وسوپرمیت خوردم اما فایده نداشت الان برای من امپرازول وبیسموت و آموکسی سیلین ومترونیدازول تجویز شده,بیسموت نیم ساعت قبل غذا میخورم,اموکسی ۲تا باهم وهمراه مترونیدازول ۱۱صبح و۱۱شب میخورم ولی امپرازول دیگه نمیدونم کی بخورم چون هرچی سرچ کردم دیدم نوشته نباید با ببسموت خورد,بعدغذا میشه خورد؟ یا زمان درستش رو بهم لطف میکنید بگید؟ ممنونم
09 مهر 1398 09:44
760
1 جواب برای این سوال
سلام و عرض ادب امپرازول معمولا قبل از غذا مصرف می شود (حداقل 1 ساعت قبل از غذا). همه دستورالعمل های تجویزی خود را دنبال کنید. این دارو را در مقادیر بزرگتر یا کوچکتر و یا طولانی تر از توصیه پزشک مصرف نکنید.
امپرازول بدون نیاز به نسخه پزشک باید یک بار در روز و در یک دوره 14 روزه مصرف شود. این دارو را صبح هنگام قبل از صبحانه مصرف کنید. ممکن است 4 روز طول بکشد تا بطور کامل اثر کند. در هر 24 ساعت بیشتر از یک بار مصرف نکنید
تا دوره مصرف 14 روزه بعدی دست کم باید 4 ماه صبر کنید. اگر عوارض جانبی این دارو برای شما رخ داد و اگر نیاز به درمان داشت قبل از گذشت 4 ماه برای شروع دوره مصرف بعدی با پزشک خود در تماس باشید.
10 مهر 1398 14:01