سلام من یک ساله آلبندازول میخورم قبلا هر دو هفته یک هفته قطع میکردم یک دکتر دیگه گفت باید هر روز بخوری الان میخوام باردار بشم باید چکار کنم بیماری کیست هیداتیک دارم که به دلیل ریز بودن و تعداد زیادشون قابل عمل نیست لطفا کمک کنید
14 مهر 1398 10:11
72
4 جواب برای این سوال
سلام وقت بخیر به هیچ عنوان آلبندازول نباید در دوران بارداری مصرف شود مگر اینکه جایگزینی براش قرار دهند حتی هنگام مصرف باید تست بارداری بدین و مطمئن باشید که جواب تست منفیه .
15 مهر 1398 20:13
ممنونم ببخشید الان هنوز حامله نشدم مصرفش قطع کردم بعد برای بیماری کیست هیداتیکم چکار کنم کلا بیماری کیست هیداتیک رو جنین تاثیر نداره
17 مهر 1398 15:24
این بیماری سه نوع مختلف دارد که برای درمان هر کدام از راه های مختلفی استفاده می شود، نوع بیماره شما باید توسط پزشک تشخیص داده شود و دارو هایی برای درمان آن تجویز شود.
معمولا برای درمان نوع کیستی آن از آلبندازول یا روش PAIR استفاده می شود.
روش PAIR (سوراخ-آسپیراسیون-تزریق-تنفس یا آسپیراسیون از راه پوست-تزریق-تنفس) یک روش درمان غیر تهاجمی برای از بین بردن کیست های هیداتی است.
17 فروردين 1399 14:17
سلام من باردارم دکتر تجویز آلبندازول وبعد از 10روزPAIRانجام دادن ولی من هنوز شروع نکردم به نظر شما روی جنین تاثیر میگذارد؟؟در ضمن رشد کیست هیداتید در کبدزیاد است ،آیا مصرف دارو برای جنین ضرر دارد؟من چکار کنم؟
02 تير 1402 18:47