سلام.مدت دو سال است به علت ترشح اسید صفرای معده به مری تحت نظر پزشک رابپرازول روزانه یک قرص قبل از صبحانه مصرف میکنم،اگر دارو را قطع کنم مجددا ترش میکنم،آیا ادامه مصرف این قرص عوارض خطرناکی ندارد؟
15 مهر 1398 19:12
125
1 جواب برای این سوال
سلام و عرض ادب اگر زیر نظر پزشک دارو رو مصرف کنید مشکلی پیش نمیاد در هر صورت بنده عوارض جانبی رو براتون ذکر میکنم اما حتما تحت نظر مصرف کنید .
معده درد شدید، اسهال خونی یا آبکی
درد ناگهانی یا مشکل در حرکت لگن، مچ دست یا کمر
تشنج
مشکلات کلیوی: کاهش ادرار، وجود خون در ادرار، افزایش سریع وزن
علایم جدید یا رو به وخامت از بیماری لوپوس: درد مفاصل، ضایعات پوستی روی گونه ها و بازو ها که در معرض نور خورشید بدتر میشوند.
کاهش سطح منیزیم خون: سرگیجه، ضربان قلب سریع یا نامنظم، لرزش یا حرکات سریع ماهیچه ها، گرفتگی عضلات، اسپاسم های عضلانی در دست ها و پاها، سرفه و احساس خفگی
علایم خونریزی (به ویژه اگر از وارفارین استفاده میکنید): سردرد، سرگیجه، ضعف، درد و تورم، کبود شدگی، خونریزی غیر معمول (از لثه و بینی)، ادرار قرمز یا صورتی رنگ، خونریزی بیش از اندازه در دوران قاعدگی، مدفوع خونی یا تیره رنگ، سرفه های خون آلود، استفراغ شبیه به قهوه یا هرگونه خونریزی دیگر که متوقف نمیشود.
مصرف طولانی مدت رابپرازول میتواند سبب رشد معده شود (پولیپ معده) در این باره با پزشک مشورت کنید.
اگر طول دوره مصرف این دارو بیش از سه سال باشد احتمال بروز کمبود ویتامین B12 وجود خواهد داشت؛ در این باره با پزشک مشورت کنید.
عوارض جانبی شایع میتواند شامل موارد زیر باشد:
سردرد
تهوع و استفراغ
اسهال یا یبوست
معده درد
17 مهر 1398 16:53