سلام چرا این مولتی ویتامین ول وومن ، معده رو اذیت میکنه ؟ چی توش داره که باعث درد معده و تهوع میشه ؟
من یک دوره از این مولتی ویتامین ول وومن استفاده کردم یک ماه ، بخاطر شدت ضعف بعد از بیماری سرما خوردگی و عفونت ریه ، البته با تجویز پزشک اما دچار معده درد و تهوع و ناراحتی کلی معده شدم ، البته به شدت موثر بود در بهبود توانایی من ، اما بخاطر معده ام دیگه مصرف نکردم ، البته کم خونی ناشی از فقر آهن هم دارم که چندین سال هست قرص آهن مصرف میکنم و پزشک هم در جریان مصرف قرص آهن و کم خونی من بودن ، در نظرات اشخاص که میخوندم دیدم اکثر خانمها دچار همین عارضه شدن ، معده درد ، سوال اینه که چرا این مولتی ویتامین به این خوبی و کاملی اینجور معده رو اذیت میکنه ،؟ البته من هم به توصیه پزشک بعد از غذا مصرف میکردم و همزمان داروهای مربوط به معده هم خوردم اما همچنان اذیت شدم و تحمل کردم ،
چرا این ویتامین اینجور معده رو اذیت میکنه ؟
25 مهر 1398 03:45
3893
2 جواب برای این سوال
سلام . ببینید ول وومن رو اگر طبق دستور پزشک و راهنمای دارویی مصرف کنید بروز عوارض جانبی دور از انتظاره واینکه مصرف این مولتی ویتامین با داروهای دیگر مانعی ندارد چون همه ترکیبات را به اندازه لازم دارد .
ترکیبات ول وومن راهم ذکر میکنم که براتون مفهموم تر باشه و جواب سوالتون رو گرفته باشید ول وومن شامل روغن گل گاو زبان ، روغن گل پامچال، ویتامین B1 , B2, B3 ,B6 ,B12
ویتامین هایD E C K
فولیک اسید ، منیزیم، آهن ، روی ، مس ،منگنز ، سلنیوم ، کروم
اسید پانتوتنیک ،. بیوتین ، کاروتنوئید های طبیعی
26 مهر 1398 00:38
فکر میکنم چون کلسیم داره معده منم اذیت میکنه درحال حاضر دارم استفاده میکتم.چون من قبلا قرص کلسیم استفاده کردم و معده م رو به شدت اذیت کرده واز عوارض قرص کلسیم تهوع و درد معده هست احتمالا چون ول وومن هم کلسیم داره معده رو اذیت میکنه
16 تير 1401 02:21