سلام من یه مدته ریزش مو دارم الان موهای جلوی سرم کم پشت شده طوری که پوست سرم معلومه میخواستم بدونم این قرص جواب میده چه مدت باید مصرف کنم و فاصله ی زمانی قرص ها چقدر باید باشه؟
18 آذر 1398 01:50
15981
7 جواب برای این سوال
سلام بله شما میتوانید با تجویز پزشک این قرص را مصرف کنید . هیرویت باعث تقویت فولیکول مو شده و به موها استحکام و درخشندگی میبخشد تنها با مصرف یک قرص در وعده صبحانه .
19 آذر 1398 11:34
مدت زمان مصرف این دارو بسته به شرایط شماست و باید توسط پزشک تعیین گردد.
مدت زمان رایج مصرف این دارو دو ماه می باشد.
17 فروردين 1399 00:41
سلام من بامصرف قرص هیرویت فعلا یه هفتس هیچ علائم قطع ریزش مو ندیدم میشه بگید کی نتیجشو ادم میبینه
27 ارديبهشت 1400 22:05
سلام وقت بخیر،
من این سوال از مشاورین داروخانه آنلاین باهمانه پرسیدم گفتند مدت زمان مصرف قرص هیرویت یک دوره 3 ماه هست و تقریبا میشه گفت بعد از یک ماه تاثیرشو نشون میده اگر تو دوره مصرف سه ماه نتیجه گرفتید یک تا دو هفته استراحت بدید مجدد یک دوره سه ماه دیگه میتونید مصرف کنید وگرنه بهتره مکمل تغییر بدید.
23 خرداد 1400 08:56
سلام قرص هیرویت یکی از بهترین مکمل ها برای جلوگیری از ریزش مو است. این محصول با داشتن ترکیباتی مثل زینک یا رویویتامین های گروه ب سبب تقویت فولیکول مو میشود. و در نتیجه ریزش مو را درمان می کند. برای تهیه قرص هیرویت اصل باید به داروخانه های حضوری یا اینترنتی مثل داروخانه آنلاین باهمانه، مثبت سبز و داروکده مراجعه کنید.
01 تير 1400 15:58
شما باید یک دوره سه ماهه هر روز 1 عدد از این محصول استفاده کنید داروخانه انلاین باهمانه خیلی اطلاعات کاملی درمورد محصولات میده
06 مرداد 1400 13:42
سلام روزتون بخیر من قرص هیرویت رو سه ماه استفاده کردم و الان مدت سه ماه است نمیخورم.ولی محدد ریزش مو دارم آیا صلاح هست من مجدد این دوره رو شروع کنم؟
25 دي 1400 07:55