سلام
من پوستمچربه و تا حدودی جوش میزنه اما آکنه شدید ندارم ولی همیشه ک جوش میزدم جاش میموند و الان صورتم یک دست نیست و البته روزی یکی دو تا جوشو دارم رو صورتم ژل دیفرین رو بهم معرفی کردن ک استفاده کنم هم برای انواع جوشها هم جای جوش ها
میخواستم نحوه مصرف درستشو بدونم ک چند ساعت رو پوست بمونه..و اینکه طول درمانش تا رسیدن ب نتیجه دلخواه چقدره و آیا برای همه نوع پوستی این دارو جواب میده یا خیر؟
07 دي 1398 23:44
909
1 جواب برای این سوال
سلام
تمام راهنمایی های روی جعبه را مطالعه کنید. تمام شرایط پزشکی، آلرژی ها و داروهای مورد استفاده خود را به پزشک اطلاع دهید.
دقیقا مطابق دستور پزشک مصرف کنید. اداپالن موضعی معمولا یک بار در روز و هنگام عصر مورد استفاده قرار می گیرد.
پوست خود را توسط یک پاک کننده ملایم غیر دارویی تمیز کنید سپس این دارو را استفاده نمایید. پوست خود را توسط یک حوله تمیز خشک کنید.
یک لایه نازک از دارو را روی تمام پوست صورت خود یا محل آسیب دیده قرار دهید.
از قرار دادن این دارو روی شیارهای بینی و یا لب های خود اجتناب نمایید.
از استفاده از این دارو روی زخم های بسته نشده و یا محل های سوختگی توسط نور خورشید، محل های سوختگی توسط باد گرم و پوست های خشک و آسیب دیده پرهیز نمایید. از استفاده از محصولات پوستی دیگر بدون تجویز پزشک خود خودداری نمایید.
از استفاده از این دارو در داخل چشم، بینی و دهان خود پرهیز کنید.
احتمال لزوم استفاده از یک مرطوب کننده به منظور جلوگیری از خشکی پوست هنگام استفاده از آداپالن موضعی وجود دارد. از استفاده از کرم و یا لوسیون هایی که حاوی هیدروکسی و یا گلیوکولیک اسید می باشند، خودداری فرمایید.
وقتی برای اولین بار از آداپالن موضعی استفاده می کنید احتمال دارد چند هفته طول بکشد تا اثر کند و در حین آن ممکن است آکنه شما پیشرفت کرده و برای زمان محدودی کمی بدتر شود. استفاده از دارو را مطابق تجویز ادامه دهید حتی اگر فکر می کنید اثری در پی ندارد.
اگر 8 تا 12 هفته بعد از استفاده از این دارو علائم بهبود در نشانه های بیماری پوستی خود ندیدید با دکتر خود تماس بگیرید.
از آداپالن موضعی برای درمان مواردی که پزشکتان توصیه نکرده است خودداری فرمایید.
@darooy.ir
10 دي 1398 11:44