عرض سلام . . بنده یک سال پیش به قصد خودکشی حدود 15 کپسول از این دارو رو مصرف کردم اما مثل اینکه مواد مخدر باشه شدیدا سرخوشم کرد و عوارض بیشتری ندیدم و از اون موقعه تا الان خودسرانه وهرچند وقتی در دوزهای مختلف این دارو رو تا حد اکثر چند کپسول جهت سرخوشی استفاده میکنم میخواستم بدونم اینکار میتونه عوارض شدیدی مثل مرگ تدریجی سلول های مغذی و موارد مشابه روداشته باشه که جزء عوارض غیر قابل جبران اطلاق بشه یانه ؟ ممنون میشم اگه پاسخ مفصلی رو ارائه بدید . باتشکر وسپاس فراوان ( درضمن هیچ دارویی همراه با این دارو مصرف نمیکردم و نمیکنم وضعیت جسمانی ام کاملا سالمه آقا هستم و 22 سالمه و هیچ سابقه خاصی ندارم)
12 بهمن 1398 10:00
1154
2 جواب برای این سوال
سلام این که شما دارو را در دوز های مختلف و خودسرانه مصرف میکنید صد در صد عوارض جبران ناپذیری دارد ، از جمله عوارض آن میشود به تغییرات رفتار و خلق و خو، اضطراب، حملات هراس (پانیک)، مشکلات خواب، تحریک پذیری، پرخاشگری و رفتارهای خصومت آمیز، بی قراری، بیش فعالی جسمی یا فکری، افزایش افسردگی و افکار مرتبط با خودکشی و آسیب زدن به خود ،
مشکلات بینایی
تورم دست ها یا پاها، افزایش وزن سریع (به ویژه اگر دچار دیابت یا مشکلات قلبی هستید)
درد غیر معمول ماهیچه ها، حساسیت نسبت به لمس (بروز درد یا ناراحتی)، ضعف (به ویژه اگر همراه با تبُ خستگی غیر معمول یا ادرار تیره رنگ باشد) اشاره کرد .
و عوارض شایع آن سرگیجه، خواب آلودگی
مشکل در تمرکز
افزایش وزن سریع
خشکی دهان
تاری دید میباشد.
تاکید میکنم که دارو را خودسرانه و ناگهانی قطع نکنید زیرا امکان بروز عارضه های جبران ناپذیر زیاد است .
در اسرع وقت به پزشک متخصص مراجعه کنید و راهنمایی لازم را برای متوقف کردن مصرف دارو دریافت کنید.
12 بهمن 1398 18:14
سلام ،
پرگابالین بر دیسک کمر تجویز میشه ?
آیا تاثیری داره
بنده یه بار خوردم احساس کردم که خوب بود اما تلو تلو میخوردم
29 مهر 1400 19:23