با سلام آقایی قبلابه هرویین و شیشه اعتیاد داشته و حدود یکسالی هست که پاک شده و بنابه دلایل شخصی اقدام به خودکشی با۱۴۰عددقرص باکلوفن کرده ودوروز هست که دربیمارستان در کما به سر می برد، امکان برگشت به زندگی او چقدر است؟ لازم بذکر است که حدود یکماه قبل نیز چنین اقدامی انجام داده و به کما رفته بود اما بعد از سه روز به حالت اولیه برگشت.
با تشکر
04 اسفند 1398 10:31
1060
3 جواب برای این سوال
سلام
امکان برگشت از حالت کما به سطح هوشیاری بیمار بستگی دارد در این صورت برای هرگونه اقدامی باید با پزشک مشورت کرد.
سوال شما خیلی تخصصی میباشد و باید با پزشکه بیمار درمیان بگذارید ما فقط در حیطه راهنمای دارویی مشاوره میدهیم .
10 اسفند 1398 16:34
سلام بنده افسردگی دارم و شب اول ازدواج باردارشدم واز اونجا که کلونازپام مصرف میکردم وسرتالین برای خواب وافسردگی کلونازپام رو قطع کرد ازهفته پنجم ولی بیخوابی ازارم میده بصورتیکه نمیتونم بخوابم وضعیف شدم ملوتانین رو قبلا همراه با قرصهای دیگه میخوردم اما ملوتانین وسرتالین به تنهایی برای من خواب اور نیست میشه از قرص باکلوفن پنج استفاده کنم در شبها چون خیلی خوب با باکلوفن قبل بارداری میخوابیدم میخواستم بپرسم برای جنینم دوز پنج باکلوفن خطرناک هست همراه باملوتانین ۳ ممنون میشم جوابم رو سریع بدید اضطراب وحالت تهوع وبیخوابی داغونم کرده به پزشکم که مراجعه کردم فقط بهم پروپرانول داد لطفا جوابمو بدید ومنو از سردرگمی واین حالت بعد جسمی وروحی خارج کنید ممنونم ازتون
17 شهريور 1400 22:15
داداشم قرص باکلوفن یه خشاب ولی شاید بیشتر فقط یه دونه خشاب خالی دیدیم و مشروب خورده حالشم بده چ اقدامی انجام بدی
13 خرداد 1401 06:16