سلام من 37 سالمه مبتلا به رماتیسم و مشکوک به شوگرن هستم مدت سه ساله پردنیزولون و هیدروکسی کلروکین مصرف میکنم ده روز پیش به خاطر بیماری زنان به دکتر مراجعه نمودم برام داکسی سایکلین و سفکسیم و مترونیدازول تجویز کردن دو عدد از داکسی و خوردم روی پوست دستم و کل صورتم خارش پیدا کرد و حالت ابری و قرمز شده دیگه مصرف داکسی رو قطع کردم الان بعداز ده روز هنوز صورت و دستهام همون حالت قرمزی و پوسته پوسته شده رو داره چکار کنم آیا برطرف میشه لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
17 اسفند 1398 12:07
664
2 جواب برای این سوال
باسلام اگر علائمی مانند خارش شدید، بثورات پوستی و پوسته پوسته شدن پوست دارید فورا به اورژانس مراجعه کنید.
21 آذر 1399 20:40
سلام من ۵ ماه و نیم پیش بمدت یک ماه و ۲ هفته داکسی سیکلین مصرف کردم و متاسقانه یک روز در معرض نور خورشید قرار گرفتم ، بعد از اون تا الان که ۵ ماه و نیم میگذره من دچار حساسیت پوستی شدم بطور خارش و التهاب سوزش و تورم و قرمزی شدید واگزما روی دستام ،بطوری که اگه توی افتاب برم اینجوری میشم،بعد از اون به دود آتیش،گرد و خاک،بعضی از شوینده ها همین حساسیت رو میدم،چه مدت طول میکشه خوب بشم؟واقعا عذاب آوره چون بطور محدود از منزل خارج میشم????
14 اسفند 1401 09:49