من حدود ۲سال قبل به دلیل فرونشست مزمن وآسم (خلط زیاد) به بیمارستان مسیح رفتم و دکتر با توجه آزمایش و تست ریه و...قرص پردونیزلون و۵۰ آموخته لوکاست آزیترودر تئوفلین آمپراطول نوشت برام و بعد از۳ روز استفاده دیسک کم. عمل کردم و دیگه استفاده نکردم و حالا همون خلط وآسم وبرونشیت آمده سراغم میافتم بدونم با توجه ویروس کرونا میتونم دو باره نسخه جدید بگیرم و استفاده کنم خواهش مکنم جواب بدید درضمن ۴۷ سال دارم مورد هستم و اعتیاد به تریاک نیز دارم خیلی خیلی ممنونم
18 فروردين 1399 01:26
3468
2 جواب برای این سوال
با توجه به اینکه اشاره کردید به مصرف تریاک اعتیاد دارید، انتظار میرود که سیگار هم مصرف کنید.
در مرحله اول مصرف سیگار و تریاک که عموما منشا اصلی تنگی نفس هست را باید به حداقل برسانید.
می توانید برای کم کردن تحریک سینه از اسپری که قبلا هم برایتان تجویز شده استفاده کنید.
18 فروردين 1399 01:53
باسلام بهتر است برای مصرف دوباره این دارو، تجویز پزشک را دریافت نمایید. برای اطمینان خاطر از اینکه داروی مونته لوکاست برای شما مضر نیست، پزشک را در جریان هرگونه سابقه ی داشتن آسم، بیماری و حساسیت بگذارید. نکته بعد اینکه مصرف دخانیات مثل تریاک، سیگار و غیره که از عوامل اصلی تنگی نفس هستند را کاهش دهید.
22 آذر 1399 01:02