سلام.دخترم هفت سالشه اختلال اوتیسم داره.قبلا دگزامین و ریسپریدون مصرف میکرده و برای خواب شب کلونیدین مصرف میکرد.متاسفانه بهش نساخت و دکترش رو عوض کردیم ایشون اریپیپرازول و فلوکستین تجویز کردن و بجای کلونیدین ملاتونین تجویز کردن.هر نوبت اول فلوکستین بهش میدم یک ساعت بعد اریپیپرازول رو میدم بخوره که جدیدا به محض خوردن اریپیپرازول حالاتش عوض میشه بیقرار میشه جیغ میزنه و اونقدر عصبی میشه که میاد من رو با تمام قدرتش فشار میده و دندوناش رو بهم قفل میکنه .یک چهارم ظهر و یک چهارم شب مصرف میکنه.بنظرتون دلیلش چی هست و چکار باید بکنم.باید قبل از فلوکستین بدمم؟ویا چون قرصی که قبلا نصف کردم استفاده کردم این علایم بوجود اومده.
ایا حتما باید با اب حل کنم بهش بدم بخوره؟
14 ارديبهشت 1399 02:57
394
1 جواب برای این سوال
سلام کودک شما باید در اسرع وقت توسط پزشک معالج ویزیت شود تا پس از معاینه کامل علت علائمی که ذکر کردید مشخص شود و تا حد امکان درمان بشود. لیست کامل داروهایی که کودک قبلا استفاده کرده و همچنین داروهای مصرفی فعلی کودک را به پزشک اطلاع دهید. داروی آریپیپرازول را یا باید بدون جویدن در دهان قرار دهید تا آب بشود و یا برای تسریع مصرف، آن را در آب حل کنید. بی قراری و آشفتگی شدید، اضطراب و انجام حرکات غیر معمول و یا جمع کردن غیرقابل کنترل چشم ها، زبان و دست و پا، از عوارض جانبی این دارو می باشد. شما باید فورا با پزشک کودک خود تماس بگیرید و او را در جریان علائم و شرایط کودک قرار بدهید.
07 فروردين 1400 19:53