روزانه میانگین ۶۰ تا ۷۰سی سی متادون میزنم لطفاعوارض کاملش رو میخوام .وقت بوده حتی ۱۲۰سی سی رو هم تو رگهام خالی کردم.پس ازصمیم قلب راست و مستقیم همه عوارضش رو بگید.چون میدونم دارم
17 ارديبهشت 1399 05:13
270
4 جواب برای این سوال
سلام متادون میتواند باعث بروز واکنش های شدید آلرژیک شود. درصورت بروز علایم واکنش آلرژیک از جمله کهیر، مشکل در تنفس، تورم صورت، زبان، لب ها و گلو مصرف دارو را متوقف کرده و فورا به اورژانس مراجعه نمایید.
مانند بقیه دارو های اپیوئید متادون می تواند تنفستان را کند تر کند. در صورتی که تنفس روبه کند تر شدن است مرگ میتواند اتفاق بیافتد. همراهان شما باید آگاه باشند تا در صورت مشاهده کردن کندی تنفس همراه با توقف های طولانی، لب های آبی رنگ و بروز مشکل در ایستادن با اورژانس تماس بگیرند.
در صورت بروز علائم زیر به پزشک مراجعه کنید:
تنفس ضعیف یا کم عمق
یبوست شدید
احساس سرگیجه و از حال رفتگی
علائم اختلال ریتم قلب خطرناک: سردرد با درد قفسه سینه و سرگیجه شدید و ضربان قلب شدید یا ضربه ای
سطح کورتیزول پایین: تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها، سرگیجه، خستگی یا ضعف
در صورت وجود علائم سندرم سروتونین، از جمله هیجان، توهم، تب، عرق کردن، لرز، تپش قلب سریع، سفتی عضلانی، تیک یا پرش عضلانی، از دست دادن تعادل، حالت تهوع، استفراغ یا اسهال متعاقبا به پزشک مراجعه کنید.
متادون احتمال وقوع مشکلات تنفسی را در افراد مسن، کسانی که بشدت در بیماری به سر می برند، کسانی که سوء تغدیه دارند یا به معنای دیگر ناتوان هستند را بیشتر میکند.
استفاده بلند مدت متادون میتواند بر باروری زنان و مردان تاثیر بگذارد. هنوز مشخص نشده است که این تاثیر به طور دائمی است یا نه.
عوارض جانبی شایع متادون:
سرگیجه، خواب آلودگی
تهوع، استفراغ
افزایش عرق کردن
24 ارديبهشت 1399 19:47
سلام مگه میشه شربت متادونوتزریق کرداینکارت یعنی خودکشی بفکرخودت نیستی بفکرخانوادت باش متادون خوردنیه نه کشیدنی ونه تزریقی میشه بجزامپولش کارت خیلی خطرناکه بایدهفته ای 2سی سی کم کنی ویواش یواش کم وکمترتابه روزی5سیس برسی بعدقربخوری وقرصهاروهم هرهفته دومیلی گرم کم کنی یعنی20بخوری هفته ای2/3میلی گرم کم کنی که بشه بدون درترک کنی
03 آبان 1401 04:22
درضمن سماتوکیسه کشاله پامیزنی یعنی رگ نداری دیگه واخرخطی داداش بهتره بری دکترویامرکزترک اعتیادوکمپ شایدخدابخوات وخوب بشی
03 آبان 1401 04:24
آقاهومن من الان اتفاقی پیامتوخوندم امروز تاریخ20اسفند1401میباشد یعنی کمتراز دوماهه دیگه سه سال از درج پیامت میگذره انشالله که زنده باشی ولی دوستان من خدمت سربازیم سازمان زندانها بودوتادلت بخواد زندانی معتاددیدم اما خداوکیلی متادون تزریقی نه دیده ونه شنیدم اماهروئین تزریقی شنیدم که نهایت شش ماه زنده یه،حالابه تمام عزیزان میگم پدرمرحومم میگفت باباجان رفیق خوب،خوبشم بده ، رفیق پدرومادر بعدشم زن و بچه هات اینوکسی میگه که دوستاش ساعت یک نیمه شب میومدن دنبالم که بریم طرقبه شاندیز یه شب بابای خدابیامرزم جلودوستام چنان منوزد که دوستام انگار شیمیایی انداخته اندهرکسی بسوی در میرفت دیگه جرات نداشتن بیان دم خونمون کم کم از ترس پدر خدابیامرزم قیدرفاقت بامنوهم زدندبقول معروف یک سلام و وسلام سی سال گذشت دوستام شدن زن چبچه هام الان صاحب همه چی درحدخودشده ام یه خونه یه ماشین یه ویلا یه خانم فرهنگی و سه تابچه اینونه از ناب فخرفروشی گفتم اینوگفتم که اگه بابام اون شب منونمیزدمن یازیرخروارهاخاک بودم یادرزندان بجرم....خواهش میکنم عاجزانه این پیام منوچاپ کنید استدعادارم
21 اسفند 1401 04:54