سلام. وقت بخیر
من پسری 32 ساله ام و 16 سال است که دچار اسکیزوفرنی بودم. نوع پارانوید همراه با مانیا. تا اوایل تابستان پارسال ریسپریدون مصرف میکردم. اما بعد به آریپیپرازول تغییر داده شد. از اون موقع آریپیپرازول 30 بعلاوه فلوکستین 40 مصرف میکردم. آرپیپرازول با اینکه حداکثر دوز رو مصرف میکردم ولی باز در کل مثل ریسپریدون آرامش نداشتم. به خاطر ضد افسردگی بودنش و عدم ایجاد تنبلی زیاد و نیز کاهش وزن در کل بهتر بود.
الان حدود دو ماه است که هر روز دارم دو فایل یکی مدیتیشن برای درمان مغز و دیگری هیپنوتیزم برای از بین بردن اختلالات روانی گوش میدم. حالم خیلی بهتر شدهو فکرم آرومتر شده. فلوکستین رو که حدود یک ماهه کاملا قطع کردم. البته نه یکدفعه. اول کردم 20 میل و بعد از دو هفته قطع کردم. آریپیپرازول رو هم از 30 کردم 20. بعد از دو هفته کردم 10 میل. و باز بعد از دو هفته کرده ام 5 میل. تا ده روز دیگه میخوام کاملا قطع کنم. میخوام مطمئن شم و ببینم آیا واقعا به خاطر مدیتیشن و هیپنوتیزم بوده؟ آیا دیگر نیازی به مصرف آریپیپرازول نخواهد بود؟
راستش دکترم مطبش تعطیله و الان فقط تو بیمارستان پذیرش میکنه. تلفنی حواب نمیده. بیمارستان هم به خاطر کرونا جرات نمیکنم برم. لطفآ راهنمایی کنید. با تشکر.
17 ارديبهشت 1399 10:48
456
3 جواب برای این سوال
با توجه به این که ممکن است حتی با کم شدن و از بین رفتن علایم تان هنوز بیماری را داشته باشید، قطع کردن خودسر دارو به هیچ وجه پیشنهاد نمی شود! در برخی موارد اسکیزوفرنیک مشاهده شده است که افراد بدون داشتن هیچ گونه علایم مرتبط به افسردگی دچار توهم و هذیان می شوند.
اگر پزشکتان در دسترس نیست پیشنهاد می شودفعلا از پزشک هایی دیگری که در دسترس هستند مشاوره بگیرید.
22 ارديبهشت 1399 14:38
متاسفانه هیچ دکتری در دسترس نیست.
وقتی آریپیپرازول رو کردم5 میل از روز چهارم عصبی بودم. به مدت دو روز. چند روز بعدش به طور متناوب ساعاتی در روز عصبی بودم. اما دیگه نرمال شدم. دوز 5 رو تا دو هفته مصرف کردم. الان حدود 3 هفته است که کاملا داروهامو قطع کردم. اتفاق خاصی نیفتاده. از زمان مصرف دارو بهتر هستم. با این حال میدونم که مغزم هنوز کامل خوب نشده و نیاز دارم به گوش دادن به فایل ترمیم مغز ادامه بدم. تو یک هفته اخیر پیشرفت هایی رو دارم احساس میکنم. واسه فکر کردن و صحبت کردن بهتر.
هنوز برخی زخمهای روحی و فکری زمان بیماری رو با خودم دارم. مثل حساس بودن به حقوق جنسیتی. ولی نه به اون شدت که افکارم کاملا از کنترلم خارج باشه. این خشم ها و حساسیت ها اواخر پارسال با وجود مصرف دارو بسیار شدت گرفته بود طوری که دیگه مثلا اصلا تحمل خوندن یا گوش دادن به صحبتهای زنان در مورد مردان(بویژه جسممون) رو نداشتم. حتی جرات نمیکردم به این مسائل فکر کنم. حتما میدونید دارم چی میگم. همش توهم نبود. در بیشتر موارد حق داشتم. در دنیای واقعی ظلمهایی داره میشه. به حریم آقایون... که خدا رو شکر الان در گروههای آنلاین حمایت از حقوق مردان با خیلی اقایون داریم در موردش صحبت میکنیم و خیلی ها با من هم نظرن و احساساتمو خوب درک میکنند. ....
* میخوام بدونم آیا ممکنه هنوز اثرات آریپیپرازول روی مغزم باقی مونده باشه و مثلا بعد از چند ماه اثرش از بین بره و من مجبور شم دوباره دارو مصرف کنم؟ یا اینکه واقعا بیماریم از بین رفته؟
22 خرداد 1399 11:17
بهبودی اینگونه بیماری ها را فقط پزشک می تواند تشخیص دهد و قطع مصرف خودسر این دارو ها به هیچ وجح توصیه نمی گردد.
برخی وب سایت ها دارای کلینیک آنلاین می باشند و می توانید از پزشک مورد نظرتان بصورت آنلاین مشاوره بگیرید.
از بین رفتن اثر دارو با میزان دوز مصرفی شما ارتباط مستقیم دارد. بطور معمول برای دوز ۲.۵ میلی گرم، ۹۷ درصد از این دارو تا ۷۵ ساعت در بدن از بین می رود و ۳٪ آن بعد از یک هفته [1]
1: https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2005/021713s004,021436s007lbl.pdf
30 تير 1399 10:36