سلام من برای ریزش موی سرم حدودا سه ماه دیان و اسپیرونولاکتون خوردم و یه سری عوارضی برام داشت مثل چاقی و بی خوابی و یا خونریزی های شدید ولی خب در عوض ریزش موی سرم کم شد و بهتر هم شد ولی به خاطر اون عوارض مصرف داروهارو قطع کردم ولی الان بعد از دوماه به شدت پشیمونم چون ریزش موهام دوباره شروع شد و حتی بدتر از قبل درمان شده طوری که درست عین آقایون که وسط سرشون خالی میشه شده و من واقعا ناراحتم از طرفی میخوام درمان رو دوباره شروع کنم چون میدونم راهی به جز این ندارم و از طرفی نگران چاقی ناشی از این قرصام لطفا کمکم کنید و بهم یه راهکار بدید به نظرتون باید ادامه بدم یا اصلا افزایش وزنم به خاطر قرصها بوده؟؟ دوز دارو هارو مثل قبل ادامه بدم؟
ضمنن ۱۷ سالمه و پشت کنکوری هستم و شرایط پر استرسی هم دارم ممنون
24 ارديبهشت 1399 18:28
729
2 جواب برای این سوال
سلام بله افزایش یا کاهش وزن از عوارض جانبی قرص دیان میباشد ذکر کردید که خونریزی شدید دارید وقتی خونریزی های غیر معمول واژن دارین نباید دیان را مصرف کنید !! مشکلات نظم خواب میتونه از استرس و فشار عصبی باشه همچنین ریزش شدید مو ! شما اول از هر چیز برای درمان مشکلات به وجود آمده استرس خود را کنترل و مهار کنید . از ادامه مصرف دیان بپرهیزید و برای ریزش مو میتوانید قرص پرفکتیل استفاده کنید ولی حتما برای دوز معمول تجویز پزشک را دریافت کنید زیرا هر دارویی عوارض خود را دارد اما اگر در دوز نرمال مصرف شود امکان مبتلا به عوارض کاهش میابد .
24 ارديبهشت 1399 19:15
گلا پروتکل دارویی مصرف شده اشتباه هست وریزش موی شما مربوط به آنمی می باشد از هیچکدام ز قرص های فوق استفاده نکید
میتوانید با اینجانب برای درمان ریزش مو در تماس باسید
09014099500
24 اسفند 1401 14:00