سلام وقتتون بخیر و شادی، ماه رمضان سالاد رو با سرکه سیب استفاده میکردم ،بعد از دو روز احساس خفگی کردم و حالم بعد شد ولی فقط سر دلم سنگین بود نمی تونستم غذا بخورم و نفسم تنگ میشد و بعضی روزها دودبار بیمارستان میرفتم سرم و آمپول میزدم ،ولی فایده نداشت بعد رفتم پیش دکتر گوارش آندوسکوپی کرد و گفت براثر اسید معده مری رو قرمز و سوخته داروی ازونیوم و کلیدسینوم سی برام نوشت الان 20روز هست میخورم ولی غذا کم میخورم و رژیمی بدون ادویه و غیره که تجویز کرده ،آیا بعضی مواقع احساس میکنم نمیتونم عمیق نفس بکشم از اینه که مری آسیب دیده ،،یا ممکنه از اسید معده نباشه ،چون من اکو و سی تی هم دادم و آزمایش واهمه خوب بودن ،،،ممکنه کم خونی باشه که تنفسم بعضی مواقع احساس میکنم نفس کم میارم ،،ولی اینم بگم شکر خدا بهتر شدم از یکماه قبل ولی خیلی نگرانم که نفس کم بیارم از همین وقتی فکر میکنم بیشتر اذیت میشم تا کی باید غذای چرب و ادویه و غیره رو کم بخورم آیا میوه خام بخورم یا کمپوتی تا الان دستور پزشک رو رعایت کردم لطفا جواب منو بدید ممنون میشم ،روزتون خوش ،،،از دزفول
28 خرداد 1399 11:35
262
1 جواب برای این سوال
سلام شما باید به پزشک متخصص مراجعه کنید تا پس از انجام آزمایشات لازم و معاینه کامل، علت نفس تنگی شما تشخیص داده و سپس درمان شود. در مورد نحوه مصرف و نوع غذاهایی که میل می کنید با پزشک خود مشورت کنید تا راهنمایی های لازم را در جهت بهبودی به شما ارائه نماید. پزشک بعد از بررسی دقیق با توجه به شرایط شما باید مشخص کند که تا چه زمان باید از غذاهای بدون چربی و کم ادویه استفاده کنید.
07 فروردين 1400 01:51