۴۲ساله هستم نارسایی قلبی دارم.کم کاری تیروئید دارم کم خونی مزمن دارم وزنم بالاست و پارسال دچار افزایش فشار داخل مغز وبدنبال اون ادم پاپی شدید دادم که قراربود LPبشم ومایع نخاع رو بکشند ولی قبول نکردم و با کم کردن نمک غذام و کاهش ۷ کیلو وزن و استفاده از استازولامید در طول شش ماه علائمم خوب شد و دارو را قطع کردم.بعد از یکسال مجدد علائمم برگشتند و دوباره سردرد و وزوزگوش و کمی هم دوبینی. خودم دوباره چتد روزه رژیم را شروع کردم نمک را کم کردم و دوباره روزی سه تا استازولامید میخورم.سوال من اینه اگر ایندفعه ۲۰ کیلو کم کنم امکان داره دیگه هیچوقت افزایشICPمن بر نگرده؟
دوم اینکه از زمانی که استازولامید میخورم بشدت خسته میشم و بشدت سرگیجه دارم بازم باید این دارو را ادامه بدم؟
27 تير 1399 08:57
509
1 جواب برای این سوال
سلام کاهش وزن یکی از مواردی است که میتواند به کاهش این بیماری کمک کند. شما باید قبل از مصرف این دارو، توسط پزشک متخصص ویزیت شوید تا پزشک در صورت نیاز دارو را برای شما تجویز کند و دوز مصرفی دارو را با توجه به شرایط و سابقه پزشکی شما تعیین نماید. خستگی و سرگیجه جزو عوارض جانبی داروی استازولامید می باشد، اگر به این علائم دچار شده اید، فورا با پزشک خود تماس بگیرید و او را در جریان بگذارید.
06 فروردين 1400 19:12