برای چاقی مزمن میخواستم که نه با ورزش نه بارژیم غذایی تحت نظر دکتر لاغر نمیشم چاقی مزمن دارم لطفا اگه میشه آدرس بدم بفرستید به آدرسی که میگم وقیمت قرص دزوکسین چنده؟
14 مرداد 1399 13:31
358
3 جواب برای این سوال
سلام برای مصرف دارو حتما توسط پزشک ویزیت شوید تا شرایط پزشکی شما مورد بررسی قرار گیرد از مصرف خودسرانه پرهیز کنید .
اگر در داروخانه در دسترس نبود میتوانید از داروخانه های اینترنتی تهیه کنید .
17 مهر 1399 04:32
عرزیزم اگر تهرانی برو طرف شوش از دوستانی که شبیه آدم بدای فیلما هستند سوال کنید با توجه به اینکه۹۰ درصد این عزیزان از قشر زحمت کش جامعه و ساقی هستند حتما جنس خوب همراه با قیمت مناسب بهتون تحویل میدن البته فراموش نکنید که حتما پایپ هم تهیه کنید که قیمت روز پایپ با کیفیت مناسب۱۵ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومن میباشد.با آرزوی موفقیت و عاقبت به خیری برای شما معتاد نوپا و اول خطی.امیدوارم همیشه بالا باشید.از مزایای شیشه همین بس که من بچه که بودم هیچ وقت باغ نبرده. بودنم تا اینکه سالف۹۱ پس از آشنایی و روبوسی و دم به دم هم دادن من و شیشه عزیز بعد از چند دقیقه راش زدم وبعدش با مغزی پر از هورمونهای شادی مثل دوپامین و.... وارد کلاس ژنتیک تکاملی استاد فیروز بخت شدم که در همان ابتدای کار متوجه شدم اینبار همه چیز کاملا متفاوت با جلسات قبل هست طوری که تقریبا همه حیواناتی که از بچگی دوست داشتم از نزدیک ببینمشون حالا دیگه همکلاسی و دوست صمیمی من شده بودن واستاد هم سلطان دریاها یعنی نهنگ قاتل تبدیل شده بود وداشت به زبان انسان ها در مورد تکامل اجداد و خاندانش از میمون به انسان تدریس میکرد که علنا با حقیت که تبدیل شدنشون از میمون به نهنگ بود در تناقض بود. خلاصه این که انروز چشمم به حقایق زیادی باز شد که جهت آشنایی با این دنیا توصیه میشود اولا ساقی و جنس و پایپ خوب ودر پایان خواندن کتاب جهان هولوگرافیک که کاملا فلسفی وشبه علمی و عالی هست رو از دست ندهید.
با تشکر ملکه الیزابت دوم ملکه سلطنتی بریتانیا و دیگر قلمروهای مشترکالمنافع
25 بهمن 1399 05:10
دهنت سرویس بشر، شدی مثل آدمای عصر حجر
چه مقاله ای نوشتی، شدی یه آدم بهشتی
ولی در واقع زشت زشتی، هی حرف میزنی با پشتی،
نگفتی بلااااااا, چی زدی ک اینو نوشتی؟؟
دوست داری بریم دور دنیا، با یه همسفر فرشتی؟
06 شهريور 1400 06:26