ببخشیدآیا این قرص در برطرف کردن اسپاسم و التهام ونفخ معده هم تاثیر داره؟من مشکل اعصاب وروان ندارم فقط برای معدم آندوسکوپی انجام دادم دکترگفت یک مقدار اسپاسم والتهاب داره معدم .حالا دکتر این قرص رو به همراه ۴تاقرص دیگه(امپرازول.بیسموت ساب سیترات.موتیلوور.آموکسی سیلین) به من داده؟من نگرانم از مصرف این دارو آخه من روان پریشی ندارم به خدا فقط معدم مشکل داره؟؟؟اگر درطی مصرف یک ماهه ازاین دارو باردار بشی برای جنین عوارض داره آیا؟؟؟؟
18 آذر 1399 10:42
1518
3 جواب برای این سوال
باسلام پزشک حتما لازم دانسته که این دارو را برای شما تجویز کرده است اما از قرص تری فلوپرازین برای درمان اسپاسم و التهاب معده استفاده نمی شود. قرص های ذکر شده (امپرازول، بیسموت ساب سیترات، موتیلور و آموکسی سیلین) برای بهبود التهاب معده مورد استفاده قرار می گیرند. نکته بعدی اینکه اگر در طول مصرف قرص تری فلوپرازین باردار شدید، بدون دستور پزشک مصرف این دارو را متوقف نکنید، زیرا ممکن است دچار علائم ناشی از ترک دارو بشوید. برای حصول اطمینان بیشتر حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید و در مورد ادامه مصرف دارو و یا شیوه صحیح قطع آن با پزشک مشورت نمایید.
19 آذر 1399 02:05
دکتر منم برای رفلاکس معده داده نمیدونم چرا قرص فلوئو پرازین داده منکه ناراحتی اعصاب ندارم دکتر
05 مهر 1402 00:20
ممنون میشم تحقیق انجام بدین چرا دکتر من داده این قرص فلوئوپرازین من به دکتر گفتم برای رفلاکس معده که دارم احساس میکنم چیزی تو گلومه دکترم گفت برای رفلاکس معدته هیچ ناراحتی اعصابی ندارم فقط خلط گلوم زیاد شده
05 مهر 1402 00:24