با سلام. من با علائمی شبیه به افسردگی به روانپزشک مراجعه کردم. بعد از صحبت و پرسش و پاسخ ایشون برای من بوپروپیون و تری فلوپرازین نوشتن. به مدت یکماه دوز بوپروپیون ۷۵ بود. بعد از آن به مدت دو ماه دوز آن به ۱۵۰ تغییر کرد. تری فلوپرازین نیز در این مدت مصرف میشد. در ماه چهارم تری فلوپرازین رو پزشک ناگهانی قطع کرد و بوسپیرون تجویز شد.اما بوپروپیون همچنان باقی بود.
بعد از یک هفته قطع مصرف تری فلوپرازین بوسپیرون رو برای دو روز مصرف کردم و در روز دوم ناگهان دچار علائم اضطراب از جمله بی قراری و تپش قلب و تنگی نفس وخمیازههای مکرر شدم. به روانپزشکم مراجعه کردم بوسپیرون رو قطع کردم و در حال حاضر فقط بوپروپیون مصرف میکنم. اما اون علائم بخصوص مشکل تنفسی و خمیازه ها بعد از گذشت ۲۰ ۳۰ روز همچنان هست.
پزشکمم خارج از کشوره فعلن.
این علائم از کدام مورد ناشی میشه؟ آیا دائمی خواهند بود؟ :/
09 خرداد 1398 14:24
9357
3 جواب برای این سوال
سلام
مصرف داروی تری فلوپرازین باید به صورت تدریجی قطع شود. قطع ناگهانی دارو ممکن شما را با عوارض ناخواسته ای همراه کند.
بهتر است که شما در اسرع وقت به پزشک خود مراجعه کنید تا در این مورد پزشک معالج شما تصمیم بگیرد.
منبع:
http://irc.fda.gov.ir
11 خرداد 1398 10:23
اسم دکترت که رفته خارج رو میگی
برادرم قرص فلووپرازین میخوره حالا میخواد قطعش کنه
23 آذر 1399 21:06
قرص اسموپیون ۱۵۰۔۔سرترالین ۱۰۰۔۔رهاکین ۵۰۰۔پروپرانکلول ۲۰۔۔تری فلووپرازین مصرف میکنم حالم خوب شدبود افسردگی شدید داشتم کارخونه انجام میدادم قبلابه سختی انجام میدادم زرنگ شده بودم فکر کردم کم شده بود اصطراب استرس کم شدبود مگفتم میخندم یه خورده امید وارشده بودم اما تادکتر دیدیه خورده بهترشدم تری فلووپرازین حذف کرده حالم دوباره برگشت تنبلیم زیادشده خوابم هم همینطور فکرکسلی زیادشده به نظرتون چی کارکنم
09 فروردين 1400 20:24